PREPARATI ZA MRSAVLJENJE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 9:58 pm
Re: PREPARATI ZA MRSAVLJENJE
Za mene Antikilogram je uradio ono sto ni jedan preparat pre ovog nije. Izgubila sam visak, a pritom sam se osecala zdravo i puna energije.
Sa anti kilogramom sam smrsao 25 kg (sa 130 --- 105kg) , za 3 meseca .
Posto zelim jos da smrsam u savetovalistu su mi rekli da napravim pauzu pa od oktobra krecem sa novim tretmanom .
Ali sada cu uzeti njihov nov proizvod AKG golden slim line i nadam se da cu u doci do zeljene kilaze (85kg) u roku od mesec dana .
Posto zelim jos da smrsam u savetovalistu su mi rekli da napravim pauzu pa od oktobra krecem sa novim tretmanom .
Ali sada cu uzeti njihov nov proizvod AKG golden slim line i nadam se da cu u doci do zeljene kilaze (85kg) u roku od mesec dana .
Pozdrav,kod mrsavljenja kao i kod gojenja,bitno je imati 5 obroka dnevno,i da u sve to bude ukljuceno vezbanje,barem sat vremena.Ukljucite u ishranu ovsene pahuljice,po 2-3 kasike svaki dan,sa mlekom ili jogurtom,za dorucak,a moze i za veceru.Neka vam za rucak bude neka riba,ili neko meso.Nemojte se prejedati,i bitno je da dosta vezbate,da bi ste mrsavili,a da se normalno hranite.Nemojte ici na dijetu,i nemojte koristiti neke hemikalije,jer to nista nije zdravo,samo steti organizmu.Sve najbolje! 

Koji ste anti kilogram koristili za prvo skidanje kilograma, a koji sad za oktobar? I da li je delovalo?Pozdrav 

imunofit premium coffee.uzimaju see 2 kesice te kafe dnevno, s tim sto se jedna pije uvece umesto vecere.
http://www.facebook.com/photo.php?v=327 ... =3&theater
IMUNOFIT premium coffee
Call centar
Sve informacije o našim proizvodima i naručivanje, možete dobiti na 065-610-86-77
http://www.facebook.com/photo.php?v=327 ... =3&theater
IMUNOFIT premium coffee
Call centar
Sve informacije o našim proizvodima i naručivanje, možete dobiti na 065-610-86-77