Pozdrav svima
Pre nekoliko dana sam se zarazio necim sto se definitivno "prenosi vazduhom" radeci za jednim kolegom. Naime kolega ima jak i neprijatan miris od koga mi je jos posle desetak minuta bilo lose, ali sam od juce poceo imati temperaturu, bolove u misicima i blago poigravanje, na trenutke, razlicitih misica svugde po telu, narocito u predelu prepona i pazuha, kao i blagi bol u stomaku i mucninu. Lako se zamaram i tesko krecem. Sta je sa mnom? I sta sam to "zakacio" ?
prenosi se vazduhom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Boki,
ne znam sta bi to konkretno moglo da bude, mada ne verujem da ima neke veze sa neprijatnim mirisom tvog kolege. Prolece je inace vreme kad se ljudi osecaju malaksalo, posto posle zimskog sna pocinju da se krecu. A moguce je da si pokupio, bilo na poslu, faksu ili u busu neki virusic ili bakterijicu. Nista strasno, samo se baci na vitamine! I ono sto je meni MNOGO pomoglo oko imuniteta - beli luk. Jeste da ces posle da se osecas na kilometar, ali i to moze da se ublazi - mlecnim proizvodima, pranjem zuba i nekoliko paklica zvaka (onih od eukaliptusa).
ne znam sta bi to konkretno moglo da bude, mada ne verujem da ima neke veze sa neprijatnim mirisom tvog kolege. Prolece je inace vreme kad se ljudi osecaju malaksalo, posto posle zimskog sna pocinju da se krecu. A moguce je da si pokupio, bilo na poslu, faksu ili u busu neki virusic ili bakterijicu. Nista strasno, samo se baci na vitamine! I ono sto je meni MNOGO pomoglo oko imuniteta - beli luk. Jeste da ces posle da se osecas na kilometar, ali i to moze da se ublazi - mlecnim proizvodima, pranjem zuba i nekoliko paklica zvaka (onih od eukaliptusa).