prenosi se vazduhom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

prenosi se vazduhom

Post od Boki »

Pozdrav svima

Pre nekoliko dana sam se zarazio necim sto se definitivno "prenosi vazduhom" radeci za jednim kolegom. Naime kolega ima jak i neprijatan miris od koga mi je jos posle desetak minuta bilo lose, ali sam od juce poceo imati temperaturu, bolove u misicima i blago poigravanje, na trenutke, razlicitih misica svugde po telu, narocito u predelu prepona i pazuha, kao i blagi bol u stomaku i mucninu. Lako se zamaram i tesko krecem. Sta je sa mnom? I sta sam to "zakacio" ?
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm

Post od trudnjaca »

Boki,
ne znam sta bi to konkretno moglo da bude, mada ne verujem da ima neke veze sa neprijatnim mirisom tvog kolege. Prolece je inace vreme kad se ljudi osecaju malaksalo, posto posle zimskog sna pocinju da se krecu. A moguce je da si pokupio, bilo na poslu, faksu ili u busu neki virusic ili bakterijicu. Nista strasno, samo se baci na vitamine! I ono sto je meni MNOGO pomoglo oko imuniteta - beli luk. Jeste da ces posle da se osecas na kilometar, ali i to moze da se ublazi - mlecnim proizvodima, pranjem zuba i nekoliko paklica zvaka (onih od eukaliptusa). :wink:
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am

Post od Boki »

E hvala ti, bas si me oraspolozila :D

Nije bas neki tako bezopasni viruscic kad me obara s nogu, i povezan je sa mirisom kolege 100%, da mi je znati od cega on "boluje". Idem kod lekara, pa sta mi Bog da, jer sam nesto poslednjih godina skeptican u vezi sa njima.

Pozdrav
Odgovori