Prenosenje koksaki virusa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Prenosenje koksaki virusa
Interesuje me, da li se koksaki virus moze preneti poljupcem (poljubac jezikom) i seksom?
Re: Prenosenje koksaki virusa
Hvala na informaciji. Pretpostavljao sam da je tako, ali cisto da proverim 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па знаш шта, за секс и нисам баш сигуран пошто се коксаки преноси преко уста у 99,9% случајева.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2018 11:29 pm
Pozdrav svima, koksaki virus ne najcesce prenosi neredovno servisiranim klima uredjajim , bilo kuci ili prevoznim sredstvima, bolnicama, domovima zdravlja. Ja sa to cula od moje doktorke i onda sam zvala neki klima servis da mi izvrsi dezinfekciju klime i covek koji je dosao sve mi je detaljno objasnio koliko neadekvatno odrzavanje klima uredjaja zapravo moze da bude opasno. Koliko se secam covek se zove Darko i ako nekome treba, da kazem proveren servis, kazem "proveren" jer govorim iz sopstvenog iskustva, ostavicu vam link https://klimafrigo.rs/ https://klimafrigo.rs/
Pre nego mi je ocistio klimu osecao se kao neki blagi miris ustajalosti, ali nakon ciscenja nije se nista osecalo.
Pre nego mi je ocistio klimu osecao se kao neki blagi miris ustajalosti, ali nakon ciscenja nije se nista osecalo.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Климом се преносе на пример легионарска болест, гљивице и остала гамад која може да се пренесе респираторним путем. Коксаки не може.
-
- Novi član
Ne znam, ne zelim da se pravim pametna kada nisam 100% sigurna u to. Samo sam napisala ono sto sam cula od drugih i sto sam guglala po netu. aaaca volela bih da si ti u pravu, tj. da preko klime ne moze da se dobije koksaki kao sto kazes.
Pozdrav aaaca!
Pozdrav aaaca!

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не знам зашто ти је коксаки тако запео за око. Од њега се човек бар може излечити, а иначе он се добија преко уста - то је болест прљавих руку.
Замисли да добијеш гљивичну инфекцију плућа од климе. Од тога се тешко лечи. Као што рекох, коксаки је мало дете.
Што се тиче клима уређаја гледај да их не користиш. А да се не би разболела због неке климе у хотелу и продавници која деценијама није чишћена, мораш да радиш на свом образовању у смислу одржавања здравља.
Данас име превиша новотарија које су опасне по здравље и још више "стручњака" који не знају где су шупљи. Када то двоје спојиш, добијеш гадну ситуацију као што је ова у Србији.
Замисли да добијеш гљивичну инфекцију плућа од климе. Од тога се тешко лечи. Као што рекох, коксаки је мало дете.
Што се тиче клима уређаја гледај да их не користиш. А да се не би разболела због неке климе у хотелу и продавници која деценијама није чишћена, мораш да радиш на свом образовању у смислу одржавања здравља.
Данас име превиша новотарија које су опасне по здравље и још више "стручњака" који не знају где су шупљи. Када то двоје спојиш, добијеш гадну ситуацију као што је ова у Србији.
-
- Novi član
A da li moze npr virus boginja da se prenosi preko klime?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Колико ми је познато, није могуће.