[Pitanje]Prelada, glavobolja, svrab po telu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
[Pitanje]Prelada, glavobolja, svrab po telu
Pozdrav imam jedno pitanje, nisam znao gde da trazim pa ako sam na pogresnom mestu postavio pitanje oprostite.. Ovako pre 5-6dana sam se prvo video sa jednom devojkom nije bilo seksualnih kontakta normalna devojka koja ima 17-18 godina nisam ni ja mnogo stariji..nije bilo seksualni kontakt jedino ne znam kako kulturno da kazem na naski ali razumecete me "handjob"
i sutra sam otisao na prijem za policiju na fizicke testove bilo je prasine mnogo oznojio sam se pio hladnu vodu.. kad sam otisao kuci jer sam alergican prvo sam iskasljivao tu prasinu odnostno taj sljam.. jer sam alergican na vazudnus prasinu.. znao sam da mi je od to tesko mi je bilo malo da disem dok to iskasljem.. nakon toga sam ok ali me pocelo i grlo da me boli valjda od hladne vode, ali i ovih dana me boli glava stalno i mi je vruco na glavi osecam se cudno kao neki pritisak nekad nekad me samo boli ili ta vrucina na glavi, ili vid neki objekat mi se jednom desilo od tad kao osecam se kao da mi ono kasni malo slika ne znam bas kako da opisem.. ali ovako gledam okej.. i po telu mi na ruku ili stomak izadje neko crvenilo i me ono cesa sad sam uspanicio mozda mi je malo i na psihu jer sam se U**** ne znam sta mi je.. i ne mogu ni da spavam kolko me to muci.. da nije ne daj Boze nesto loso kakvi su ovo simptomi sta da radim pomagajte da nije neka strasna bolest?

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: [Pitanje]Prelada, glavobolja, svrab po telu
Очигледно ти не прија превелик физички напор. Када се то искомбинује са великом количином прашине на коју си алергичан, сасвим је довољно за такве проблеме. Није полицијски посао за тебе. Нађи нешто што је физички мање захтевно.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
Hvala na odgovoru, i ja sam sumnjao ali ipak sam se malo uplasio sto sam se video sa tom devojkom iako znam opet da ne moze preko ruke da se prenese neka bolest opasna bar.. ili sta ja znam.. googlao sam i takodje sam nasao da nije do to nego alergija fizicka aktivnost da je do takve stvari.. malo panicim kad je u pitanju zdravlje.. hvala jos jednom!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ако паничиш по питању здравља онда ће те полицијски посао потпуно психички утепати или очеличити. Ради се о две крајности и не знам да ли треба ризиковати.