Prekomerno znojenje samo na jednom mestu! Molim za pomoć!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ZdravKoDren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 04, 2008 2:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prekomerno znojenje samo na jednom mestu! Molim za pomoć!

Post od ZdravKoDren »

Opis problema:
Na dnu, odnosno završetku kičmenog stuba, u predelu pojasa, odmah iznad guze, imam prekomerno znojenje. Kako sam mogao da primetim, uvek mi se to dešava kad imam tremu pred neki nastup, kad sam nervozan ili uzbuđen. Od takvog znojenja, pantalone mi budu mokre, pa me nekad bude i stid pred ljudima. Takođe, to mi se dešava i kad sedim na tvrđoj podlozi, plastičnoj ili drvenoj stolici i sl., ali akosam nervozan ili imam tremu, ma pod dupetom mi je prava bara. Da nije žalosno, bilo bi smešno. Ovaj problem traje već tri godine. Doktori su mi prposivali kompleks vitamina B, tzv. bevipleks, zatim šumeće tablete sa magnezij-kalcijumom, onda sam pio i neke kapi za umirenje na bazi bilja - Nervina Tinctura. Ništa od toga mi nije pomoglo. Šta da radim, postojili li neki lek? Čuo sam za Botulin Toksin, ali kažu da to nije podobno mom slučaju, obično ga koriste pacijenti koji imaju znojenje na tabanima, dlanovima ili pazusima. Kod mene to nije tako, ja se znojim samo, e da izvinete, na dupetu. Molim za pomoć!
Živi i zdravi bili!
Odgovori