E ovako, u zadnje vreme sam primetio (mada "mislim" da se desavalo i ranije) da se dosta cesto "preznojavam" kad setam ali i kad sedim i nista ne radim! Npr sedim i gledam TV i odjednom osetim gomilu znoja oko cela, na ledjima, vratu, pa i grudima cak. Povremeno osetim i kako mi obrazi porumene (a ovo se inace meni cesto desava kad se "zagrejem", odma mi porumene obrazi i pocrvene....kao i usi). Povremeno se preznojavam i dok spavam. Bas sinoc sam se porubudio u neko doba, bio sam "gola voda" pa posle ujutru kad sam se probudio sam bio suv. Mada mislim da je i u sobi bilo malo zagusljivo, ali preznojavam se i sad nezavisno od doba dana i temperature.
Normalno i odlicno se ovako osecam, nikakav drugi simptom uz ovo nemam. Ovo me samo malo uspanicilo jer sam citao da moze biti i ozbiljno! A ja ne znam da li je moguce da nesto takvo kao znojenje moze biti znak nekog ozbiljnog poremecaja. Malo mi je glupo da razmisljam da mozda imam neki karcinom, pa da je ovo prvi znak

Ili da imam HIV, jer nisam se ni "bockao" a nisam imao ni nikakve "odnose"........ Kao sto rekoh ne osecam se uopste lose, ili umorno, vec naprotiv odlicno, ali me brine sad ovo znojenje malo...
Sta vi mislite?
Inace imam 20 godina i (logicno) musko sam, ako je od pomoci.