Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav! Imam 17. godina i vec godinu dana imam problem sa prekomernim znojenjem i neprijatnim mirisima tela.Stanje je sledece > Kad sam kod kuce skoro uopste se ne znojim, dok kada izadjem napolje onda krecu muke . Kada idem u skolu sav se preznojim ali najveci problem mi predstavljaju naprijatni mirisi.Probao sam razne dezodoranse i antiperspirante ali nije pomoglo.Kada sam u drustvu nekoga i kada mi se priblizi u meni kao da se digne neka temperatura i sav se zacrvenim i tada pocinje da se oseca jak neugodan miris.Prvenstveno kada sam u skoli i kada sedim u klupi sa drugom mene uhvati temperatura u intervalima i oseca se miris.OVo mi stavrno stvara prevelike probleme i jednostavno ne mogu da izbacim iz glave i stalno mi je u podsvesti .Isao sam kod koznog,doktor je rekao da je to najverovatnije od stresa . Ja stvarno ne znam u cemu je problem samo se od jedenom pojavilo i konstatno traje. Svaki vid pomoci je dobrodosao Ja bih samo zelio da se resim ovog problema i da se vratim svojim zivottnig aktivnostima prije svega ovoga .
Sto se tice neprijatnog mirisa, ispod pazuha, nogu ili medjunozja moja preporuka je da isperes povremeno blagim rastvorom sode bikarbona i nece biti neprijatnog mirisa..