nadjaa135 napisao:Ma i meni su trnule ruke i imao sam zatvor, stolica ista.
Ja sam se sad malo opustio kad svi kazu da nije HIV (doktor mi je rekao da vise ne idem na kontrole da to jednostavno zaboravim i nastavim sa zivotom normalno).
Ja sam isto bio kod psihijatra i rekao mi je da je stvar zivaca. Da svaka dlaka, organ itd ima svoj zivac koji ide iz ledjne mozdine i da me psiha zeza. Da mi se to sve razvilo iz straha i da mi ne trebaju nikakvi lijekovi. Kod psihijatra je jako bitno da zna znanje, ostali koji ne znaju propisuju lijekove.
Hematolog mi je rekao da mi je krv uredu, nego da se zbog velikog stresa luci odredjeni hormon iz ledjne mozdine i "zeza" tijelo.
E super,mogu ti reci da je sada i meni lakse

[/quote]
Drago mi je da ti je lakse

Kakvo ti je stanje sa monocitima i neutrofilnim granulocitima? Meni su monociti bili visoki ali u granicam normale a granulociti ispod normale. Sve me je to upucivalo na virusnu infekciju.
Jos jedan detalj sam primjetio. Mozda ce zvucati smijesno, ali sad mi rastu dlake iz uha (vidljive su kad se gledam normalno u ogledalo) a prije ih nije bilo. Negdje sam procitao i da dlake rastu kad se tijelo brani. Imam punooooo vise smole u usima nego prije, toliko da svaki dan vadim. I cini mi se da sam po nogama dlakaviji nego prije.
Ne znam vise sta da radim. Muka mi je kad pomislim da imam jos puna 2 mjeseca do 6 mjeseci. Ici cu se sutra testirati.
Ali strah me je da mi reakcija tijela nije dobra, da imam oslabljeni imunitet. Kao klinac sam imao virusni meningitis ali poslije nisam imao nikakvih problema, imao sam i prije par godina upale sinusa po zimi sa povisenom temperaturom po par mjeseci, pa bradavice. Zanimljivo kad sam prestao razmizljati o tome onda je to i proslo, govorim za bradavice i sinuse. Bojim se da moj imunitet nije slabiji iako mi za tih 6 mjeseci tvrde da je to samo za one ljude koji imaju rak i slicno.
Dobro je da su mi jetreni enzimi normalni.
Jos jedan problem koji mi se javlja je iskasljavanje krvi ujutro i upaljeno grlo takodjer ujutro.