Prehlada

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milena pesic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 9:42 pm

Prehlada

Post od milena pesic »

Imam jaku prehladu od koje mi je nestalo culo ukusa i mirisa. Pila sam tablete eritromicin i fervex. Nista ne osecam, kada jedem jedino limun. Interesujeme da li ce mi se cula vratiti???
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

A zasto ste pili Eritromicin, ko Vam je prepisao i zbog cega antibiotik (ni manje ni vise Eritromicin?)
Cula ce Vam se vratiti kada izlecite prehladu, a virusne infekcije se ne lece antibioticima.
milena pesic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 9:42 pm

Post od milena pesic »

Na svoju ruku sam uzela eritromicin.Bila sam u selu i nisam nista drugo imala. Popila sam tri tablete, ne vise. Znam da ne trebam sama da uzimam antibiotike ali sta da radim...
Hvala na odgovoru
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

zasto

Post od vasa »

Imam jedan problem,
u pitanju je prehlada ali stvar je u tome sto me uhvati bas kad uzimam nesto za imunitet (med,propolis i sl.)-dali je moguce da organizam tako reaguje?
rodja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 7:36 pm

Re: Prehlada

Post od rodja »

Ne brini, sigurno ce ti se vratiti i culo ukusa i culo mirisa. Sve je to samo posledica virusne infekcije. Nije prijatno, ali proci ce, znam iz licnog iskustva.pozdrav.
darko1450
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 8:27 am

Re: zasto

Post od darko1450 »

vasa napisao:Imam jedan problem,
u pitanju je prehlada ali stvar je u tome sto me uhvati bas kad uzimam nesto za imunitet (med,propolis i sl.)-dali je moguce da organizam tako reaguje?

I meni se to desavalo. Desavalo se da me nakon uzimanja meda zaboli grlo i da dodje do upale!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Prehlada

Post od vasa »

evo bas sad--ovih dana imao malo iritiranu sluznicu nosa i grla i kasljucao-uzimao propolis i sprej za nos al juce mi poceo curiti nos da sam uzeo krpu umesto maramica--navalio sam na caj al nista i na kraju popio febricet jer me i glava pocela boleti - da bih danas dosao na posao-malo je bolje al sta dalje-ima li neko dobar predlog na prirodnoj bazi
Odgovori