Moja cerka je vec dva meseca bolesna. Vuce neki kasalj, koji vucem i ja, koji ide u rasponu od jutarnjeg kasljuckanja do pravog bolnog kaslja. Pile smo u dva navrata antibiotike pa se to malo prismiri (nikada ne nestane) a onda opet bukne (ili tako na oslabljen imunitet pokupi neki novi virus- ko ce ga vise znati).
Bas poslednjih par dana ima visoku temperaturu (preko 40) i dobila je ponovo antibiotike.
Operacija kuka je zakazana za 18. jun. Ja sam bila u potpunom soku (ocekivala sam na osnovu toga kako dete hoda da je sve ok), pa sam tako sludjena potpuno zaboravila da pomenem ovu cinjenicu da je dete vec duze vreme bolesno.
Da li je (naravno ako u narednih nedelju dana dete ozdravi) to dovoljno vremena da se imuni sistem oporavi i bude spreman da podnese operaciju?
Ovog puta su pominjali komplikovaniju operaciju u kojoj bi joj bila secena i kost na nozi (da se dobije ugao) i karlica (da se promeni ugao casice).
Znam da smo morali da pravimo pauze kada su vakcine u pitanju bas iz razloga da bi imuni sistem bio u top formi.
Naravno, sa ovim cu morati da porazgovaram i sa lekarom, ali dok to ne uradim interesuje me da li treba da razmatram pomeranje datuma?
Ne bih zelela da izlazem svoje dete nikakvom vecem riziku od onoga koji vec sama operacija nosi...
Pre operacije
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin