ppea-napad-lici na epilepsiju a nije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sara-nl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 11:18 pm

ppea-napad-lici na epilepsiju a nije

Post od sara-nl »

slucajno sam naisla na ovaj forum..iznenadila se koliko nas ima sa slicnim slucajem..ali opet ne kao moj. panika,strah,lupanje srca,onda osecam kako se taj strah penje od nogu pa kroz celo telo do glave. tada padam u nesvest,tresem se,kao sto rekoh lici na epilepsiju ali nije. bila sam na svim mogucim snimanjima i ispitivanjima,ali sve je u redu. zivim u inostranstvu sto bi se reklo tehnologija i medicina je dalje nego kod nas,ali nista.ne koristim nikakve lekovo sem kad je stvarno kriticno-bromazepan.imam 35 godina i napadi su poceli pre 5-6 godina kada sam imala spontani sa 5 meseci trudnoce. zadnje vreme su postali jako ucestali strah me i da vozim auto jer sam vec 3-puta imala u autu od koga je jedan bio zastrasujuci jer sam udarila u lampu,srecom blizu bolnice..grozim se sama sebe.neznam sta da radim.hvali ti nesto a opet nista nemogu da nadju.postoji li neko sa ovakvi slucajem ili ko nesto zna vise u vezi ovoga neka se javi.....svima veliki pozdrav :evil:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pogledajte na kardiologiji, posotoji velika prepiska pacijenata sa panicnim sindromom.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori