Poziv na slavu-razlog za brigu?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Poziv na slavu-razlog za brigu?

Post od Sarlot »

Evo ovako, možda je i malo glupo, ali se zaista osećam loše i potrebo mi je bilo kakvo mišljenje ili savet.
Imam 18god i već godinu i po sam sa jednim dečkom. Puno ga volim, a mislim i on mene. Nekako sve ide ok, čujemo se redovno, viđamo... Jedini problem jeste što mi retko izlazimo, da budem iskrena, samo dva puta smo izašli u grad, ali razlog za to je što smo iz istog mesta pa se tu viđamo uglavnom ili eto po nekim okupljanjima sa društvom... Ja sam, a i moji roditelji veoma savremeni što se tiče veza i oni otvoreno pričaju sa mnom, prihvataju ga i nije im jasno zbog čega nikako ne želi da dođe, i ja bih rado išla kod njega, ali eto, njemu je to glupo, jer će onda da kruže glasine kako se on ženi, a on je inače '87god, pa kao malo je glupo. I ja sam to kao prihvatila nakon razgovora, ali sam ga ipak zvala na svoju slavu(Djurdjevdan), on naravno nije došao i kako je vreme odmicalo, i evo njemu je sutra slava, malopre smo se čuli i on mi uopšte nije apsolutno ništa pomenuo, kada smo prekinuli, počela sam da plačem jer mi je jako krivo, nekako sam se sve do večeras nadala da će se to desiti.... Sada se tek pitam da li ja njemu uopšte značim? On zna da je meni to jako bitno i koliki sam vernik a slava je slava, a on mi je dečko godinu i po dana.... Da li je ovo normalno? Da li je on samo konzervativan ili je nešto drugo u pitanju? Obraćam se vama, jer jedini komentar svih mojih prijatelja je da ne mogu da veruju da me nije zvao, da ga ostavim, da me ne zaslužuje itd, itd, itd... Imate li neki savet za mene?
newmedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 05, 2004 9:27 pm

Re: Poziv na slavu-razlog za brigu?

Post od newmedica »

Sarlot veoma si strpljiva dama, patrijarhalno odgojena i verujem da si potpuno iskreno pristupila vezi . Moj savet ti je da mu na kucnu adresu posaljes prelep muzicki telegram uz srdacnu cestitku njemu i njegovima za slavu, da se lepo skockas i odes na slavu kod svojih rodjaka ili neke drugarice i da uzivas u blagodetima drustva i trpeze kakva god da je. Nemoj biti uznemirena zbog toga sto te tvoj dragi nije pozvao, kasnije porazgovarajte o tome , ako budete zeleli. Ima veoma mnogo razloga zasto je to sve tako, i mozda je bas i bolje tako... Ima vremena da se pokazes kako dolikuje pred svetom , uzivaj u novom danu...ljubav je nesto najlepse , cuvaj je i voli onoga koji tebe voli...
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Post od Sarlot »

Newmedica, čekala sam bilo kakav komentar, i vidim da je vredelo, jer me je tvoj savet i predlog zaista umirio. Što se tiče telegrama, veoma lepa ideja, ali malo je kasno, uradila bih to da sam se ranije setila... Ovako će izgleda ipak biti samo poruka, ali srdačna :wink: ... Imam slavu kod rođaka i sada sam sigurna da će tamo super biti, jer su mi misli sređenije zahvaljujući tebi! Zaista, hvala puno. Veliki pozdrav.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

Sarlot napisao:Evo ovako, možda je i malo glupo, ali se zaista osećam loše i potrebo mi je bilo kakvo mišljenje ili savet.
Imam 18god i već godinu i po sam sa jednim dečkom. Puno ga volim, a mislim i on mene. Nekako sve ide ok, čujemo se redovno, viđamo... Jedini problem jeste što mi retko izlazimo, da budem iskrena, samo dva puta smo izašli u grad, ali razlog za to je što smo iz istog mesta pa se tu viđamo uglavnom ili eto po nekim okupljanjima sa društvom... Ja sam, a i moji roditelji veoma savremeni što se tiče veza i oni otvoreno pričaju sa mnom, prihvataju ga i nije im jasno zbog čega nikako ne želi da dođe, i ja bih rado išla kod njega, ali eto, njemu je to glupo, jer će onda da kruže glasine kako se on ženi, a on je inače '87god, pa kao malo je glupo. I ja sam to kao prihvatila nakon razgovora, ali sam ga ipak zvala na svoju slavu(Djurdjevdan), on naravno nije došao i kako je vreme odmicalo, i evo njemu je sutra slava, malopre smo se čuli i on mi uopšte nije apsolutno ništa pomenuo, kada smo prekinuli, počela sam da plačem jer mi je jako krivo, nekako sam se sve do večeras nadala da će se to desiti.... Sada se tek pitam da li ja njemu uopšte značim? On zna da je meni to jako bitno i koliki sam vernik a slava je slava, a on mi je dečko godinu i po dana.... Da li je ovo normalno? Da li je on samo konzervativan ili je nešto drugo u pitanju? Obraćam se vama, jer jedini komentar svih mojih prijatelja je da ne mogu da veruju da me nije zvao, da ga ostavim, da me ne zaslužuje itd, itd, itd... Imate li neki savet za mene?
Da, ja imam pravi savet za tebe, bez obzira koliko ga volis otkaci ga. On tebe ne voli dovoljno. Neki problem postoji, cim ne zeli da izlazite zajedno, ne zeli kod tebe kuci, niti zeli tebe u njegovoj kuci, momak ima definitivno problem u svojoj glavi. Izvini, ako sam te razocarao, ali sve cinjenice mi govore da sam ja u pravu. Danas se lepo provedi na slavi kod rodjaka, opusti se , uzivaj i sto manje misli na njega.
Odgovori