Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Lutajuci po netu , naisao sam na ovaj forum, pa sam zeleo da vam postavim par pitanja, posto vidim da ste upuceni .
Imam 15 godina i zanimalo me je kako da se "nabildujem", tj. alo zelim da razvijem ruke, ramena , prsa i trbusnjake.
Nemam pristup teretani, pa me zanima koje vezbe treba kod kuce da radim da bih se razvio.
Hvala unapred!
Vidi da prvo pustis majku prirodu da te razvije,pa se onda ti dopunjavaj Ne valja ti nista pre 19-te godine da radis.Mislim na "nabildavanje" i te fore.
ma samo se bavi bilo kojim vidom sporta-makar i sam kod kuce-svaki trud ce se primetiti-mozes i na internetu procitati koje vezbe da radis kod kuce-naravno nemoj samo preterivati al moras biti uporan i truditi se da to redovno radis i rezultati ce se videti makar da radis samo sklekove i neke fiskuturne vezbe. ili trcanje-pozdravvvv
Zaboravi na teretanu!!! Prvo, jako si mlad, drugo, ovo ti govorim iz iskustva - od nje ces imati vise stete nego koristi! Ja imam 28 godina i 10 godina sam proveo u teretani. Ja sam sada navucen ali veruj mi da sam se pokajao zato sto svojevremeno nisam nastavio da se bavim plivanjem.
Naravoucenije - za tebe SAMO plivanje, to je najbolji sport koji postoji (ili vaterpolo). Znas i sam kako razvija misice, ne moram nista da ti pricam, prirodan je, jednom recju, fantasticna stvar!