Ovako vec godinu ipo, imam ovaj veoma neugodan problem, nazvao bi ga stanje povremeneo koje mi se desava. Ovo je tesko opisati iz mog ugla iako ja moram da znam kako se osjecam u tom trenutku. Pokusacu da objasnim. To stanje koje bih nazvao gubljenje mi se iz pocetka pojavljivalo na bas kratke vremenske periode. Jednostavno da to opisem mozak mi ne funkcionise kako treba. Iako u tom trenutku sve fizicke poslove obaljvam bez problema i svjesta sam toga kad mi se desava i na to ne mogu da ucitem. Nekako bi to povezao sa totalnim padom koncentracije. To mi ne izaziva nikakav stres, fizicki napor ili neka razdrazljivost, pojavi se jednostavno samo od sebe. Ponekad mi se desava da mi se to pojavi i na malo duze vremenske periode tipa 15min... intenzitet te izgubljenosti nekad varira, nekad je jace nekad je slabije i isto na to ne mogu da uticem iako pokusavam maximalno da se usresredim na neka razmisljanja o necemu... to je dokaz da znam tacno kad mi se to desi...
Ja stvarno ne znam kako bih ovo mogao bolje da vam primaknem da vam bude jasnije. Sigurno je ovo mozda za psihologa. Kao imali imao sam porodicnih problema i sto je ostavilo uticaja na mene. Bio sam kod dva neurologa, koji su mi radili neuroloske preglede, stanje je uredno. Bio sam kod specijaliste, radio mi je preglede srca otkucaje, ultrazvuk po njemu je sve u redu.
Kad sam bio kod prvog neurologa on mi je to vise bazirao na neko stnaje depresije blago akisozan (mislim da sam pravilno napisao

Prosto ne znam, sta bih jos napisao... Ne pijem ne pusim ne drogiram se.... nemam stalni posao... radim kad ima posla... trenutno nemam nikakvih porodicnih problem BOGU hvala pa se situaca smirila... mozda sve to prije sto mi se desavalo bas sad se ispoljava kroz neko moje psihicko stanje... ali stvarno ne znam iskeno sve najgore mi je palo na pamet jos pogotovo kad vidim sta se sve pise po internetu..

Problem moj je bas cudan, i isrkeno da vam kazem mislim da ovi doktori odje kod mene ne mogu bas da odrade dobru analizu, vec to prisiju depresiji bla bla bla... ok ja ne bjezim od toga ako je to neki stadijum depreseije i moj odbanbeni mehanizam mog mozga da je jednsotavno iskljuci i totalno je off onda,..

Eto mnogo sam ispisao nadam se da nisam smorio sa pricom, ali mozda ajde ne bi volio dalkeo bilo da postoji neko ko ima ovakav problem... ali ako postoji neko ko ima slican problem neka se javi ili neko strucan jos bolje... iskreno da vam kazem nisam nesto pristalica da pijem tablete bla bla.. neurolog mi je bio prepisao amizol pola tablete ujutru i uvece... ok pio sam to (ljetos)... nije da sam nervozan po citav dan, nervozan sam samo kad mi se to desi pa se bacim na razmisljanje... i onda tako u krug..
I na svoju ruku sam uzeo da pijem kapsuje jedna ujutru ovog Tensilena... samo da pokusam da probam da vidim dal moze da to utice na to stanje ako je to sa te neke psihicke baze... tako da se izrazim...
Prastajte hvala unaprijed na odgovorima!