Pozz
Prosle subote sam na Adi iskrenuo zglob leve noge. Malo me je tada bolelo ali 2-3 sata kasnije bolovi su bili uzasni. Boleo me je zglob, ono iznad pete iza zgloba, ne znam kako se zove i sa leve strane noge, iznad tabana, na pola izmedju malog prsta i zgloba U nedelju je malo oteklo ali se do ponedeljka smanjilo. Cim sam osetio da me manje boli, uhvatio sam razne obaveze po gradu.
Negde oko cetvrtka, pocelo je da me kad se probudim, boli, ona mesta koja su me bolela. To bi trajalo nekoliko sati posle ustajanja. Opet, mrzelo me da odem do lekara.
Narednih dana isto, s'tim sto me je svako jutro duze bolelo, pre nego sto prestane, npr u petak 4-5 sati nakon budjenja, subotu do podne. U nedelju je bolelo veci deo dana, ne samo kad gazim vec i da, kako da se izrazim, tinja bol.
Sinoc posle ponoci, me uplasilo to sto kad bih gazio, primetio bih neke trnce sa prednje strane noge od malo ispod zgloba do kolena duz one kosti na sredini, pa sam se nesto uprpio i zaspao nesto kasnije nego obicno, usled cega sam danas prespavao lekara.
Sad me noga oko zgloba bas boli, narocito kad mrdam zglobom, a samo sa prednje strane duz koske, narocito tu kod zgloba imam tup osecaj.
Danas sam omanuo lekara opste prakse, to bih sutra, ali bih voleo da me neko posavetuje da li da odem jos danas negde drugde, jer mi se ovo nije jos desavalo, mislim taj tup osecaj
Unapred hvala,
Vlada
Povreda zglova i trnci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Povreda zglova i trnci
Povreda mekih tkiva i ligamenata!
Obratite se sto pre fizijatru i pochnite sa terapijama da povreda ne zarasta sama jer kasnije moye biti problema sa tim zglobom.
Obratite se sto pre fizijatru i pochnite sa terapijama da povreda ne zarasta sama jer kasnije moye biti problema sa tim zglobom.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.