povreda trticne kosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
FC Barcelona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 11:35 am

povreda trticne kosti

Post od FC Barcelona »

Pre 2 dana sam osetio blagi bol u trticnoj kosti.nisam pao na taj deo,niti se uradio,vec mi je odjednom taj bol dosao.stanje se pogorsalo sledeci dan.kao da je nesto oteklo i sada osecam jake bolove prilikom ustajanja,trcanja,saginjanja,lezanja...da li je to mozda prelom ili neka vrsta povrede?hvala unapred
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: povreda trticne kosti

Post od angelika »

Kazes da nisi skoro nezgodno pao, pa shvatam da nije moguc lom. Nisi naveo da li mnogo sedis i da li se fizicki slabo ili nedovoljno aktivan. Takav bol hoce da se pojavi u slucaju kad puno stojimo na nogama ili sedimo....misici oslabljeni u donjim ledjnm delovima su nedovoljno akrivni, oslabeli pa trpi taj deo trticne kosti. Terapija vezbe za ledjne misice.
Ja sam imala identican bol i oteklinu tih misica pre i posle operacije lumbalnog (krsta) dela kicme. Terapije u banji i vezbe preporucene od strane fizijatra su ga resile, zauvek. Vezba mi je ostala za ceo zivot kao terapija. Zvuci dosadno, ali nije, predje u naviku......ne pijem nista protiv bolova, a sva ona strasna bol je samo ruzna proslost.
Poseti neurologa ili ortopeda.....ima resenja za tvoj problem. Pozz!
Odgovori