Pozdrav, evo ovako, treniram fudbal, imam 19 godina, pre godinu ipo dana sam bio na treningu i radili smo biciklicu i kako sam presao levom nogom preko lopte i pri kontaktu sa zemljom noga mi je proklizala i rastegao sam se, nesto mi je puklo kod pripoja. Posle toga sam pravio dosta pauza i ponovo se vracao ali nisam mogao da je sredim. Uradio sam magnet, i posle konsultacija sa doktorom radio sam terapije i posle terapija sam isao u teretanu da jacam. Posle toga sam mogao da nastavim da treniram i nisam imao bolova. Trenirao sam bez bolova oko mesec dana i onda mi se ponovo vratila bol. pauzirao sam ali nije me proslo,cak me je i levi preponski kanal poceo da boli prilikom rada trbusnjaka. U septembru 2018. godine sam ponovo uradio magnet i ovo je pisao u izvestaju :
"Regresija edema leve pubicne kosti sa zonom centralne masne promene-sanacija opisanog osteitisa , bez perifokalnog edema mekih tkiva, bez jasno vidljive sekundarne pukotina simfizealnog diska. Bileteralno ingvinalno reaktivno uvecani l.nodusi , vise levo, blago naglasena vanjska ilijacija vena u spoju sa feromalnom venom"
Ne znam sta da radim, ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan. Hvala u napred.
POVREDA PREPONE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA