Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ma pusti, nisam imao hidrogena, morao sam alkoholom, al nije toliko strashno, ne peche puno... Nego shta mislish, da li da stavljam neku kremu, tipa dermatol, ili tako neshto>>>??? Izvini shto smaram, ali moram da ptam....
Ranu ispiraj jodom dok ne odes kod lekara...
Ja sam imao istu povredu,stalno je po malo pucalo i smetalo,otisao sam kod urologa i izvrsio je mali hirurski zahvat - rez kozice skroz da vise ne vuce glans i tako zateze kozu pa vise nema pucanja.Mislim da se zove frenulum ili tako nesto.Jos se oporavljam
Ono sto me ne ubije. cini..jednostavno me cini ...cudnijim
Prilikom sexa, partner je promasio vaginu i od siline je iz rupice na glavicu siknula krv. Krv je tekla bez zaustavljanja, kada pusti penis, kada ga stisne, krvarenje se zaustavi. Za 10-ak minuta se sikljanje krvi zaustavilo, ali jos uvek suzi i nakon 12 sati. Nema bol, samo lagano peckanje. Sa spoljasnje strane se nista ne vidi. To se desilo sinoc u 21:00, sada je 08:20, krvarenja skoro da nema, ali jos uvek se pojavljuju tackice. Prilikom uriniranja, sve je normalno. Da li postoji ikakav savet? Urolog radi tek sutra, a u ocaju samsavet potrazila ovde