ako ne onda 3% hidrogen, on manje peche i skupi prljavshitnu....
Povreda penisa, molim vas za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ma najbolje sad kucna radinost, mazi pomadama kremama uljima gelovima stavi sve shto imash! umachi u mast i katran! moz i u wc sanitar!
daj bre
chisti hidrogenom i idi kod dr....
daj bre
chisti hidrogenom i idi kod dr....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
girl_from_nowhere
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
girl_from_nowhere
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
mr.zim boles
- Novi član

- Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 1:30 am
Ranu ispiraj jodom dok ne odes kod lekara...
Ja sam imao istu povredu,stalno je po malo pucalo i smetalo,otisao sam kod urologa i izvrsio je mali hirurski zahvat - rez kozice skroz da vise ne vuce glans i tako zateze kozu pa vise nema pucanja.Mislim da se zove frenulum ili tako nesto.Jos se oporavljam
Ja sam imao istu povredu,stalno je po malo pucalo i smetalo,otisao sam kod urologa i izvrsio je mali hirurski zahvat - rez kozice skroz da vise ne vuce glans i tako zateze kozu pa vise nema pucanja.Mislim da se zove frenulum ili tako nesto.Jos se oporavljam
Ono sto me ne ubije. cini..jednostavno me cini ...cudnijim
-
novosadjanka66
- Novi član

- Pridružio se: Pon Sep 30, 2013 9:12 am
Re: Povreda penisa, molim vas za pomoc
Prilikom sexa, partner je promasio vaginu i od siline je iz rupice na glavicu siknula krv. Krv je tekla bez zaustavljanja, kada pusti penis, kada ga stisne, krvarenje se zaustavi. Za 10-ak minuta se sikljanje krvi zaustavilo, ali jos uvek suzi i nakon 12 sati. Nema bol, samo lagano peckanje. Sa spoljasnje strane se nista ne vidi. To se desilo sinoc u 21:00, sada je 08:20, krvarenja skoro da nema, ali jos uvek se pojavljuju tackice. Prilikom uriniranja, sve je normalno. Da li postoji ikakav savet? Urolog radi tek sutra, a u ocaju samsavet potrazila ovde