Poviseni bilirubini i transaminaze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 09, 2008 2:54 pm
Poviseni bilirubini i transaminaze
Jos od kad sam se regrutovao za vojsku, ustanovljeno je da imam povisene bilirubine i transaminaze (transaminaze nekad i padnu ispod granice) i tada sam isao na sva moguca ispitivanja i nakon brojnih specijalistickih pregleda mi je receno da mi je to ipak urodjena pojava... Od tada redovno kontrolisem stanje i nikad nije bilo drugacije, uvek su rezultati bili slicni. Moje pitanje je da li postoji neki poseban nacin ishrane i koji je to nacin da ja ipak snizim povisene vrednosti bilirubina i transaminaze jer mi do sada ni jedan lekar to nije rekao. Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Poviseni bilirubini i transaminaze
Da li je prilikom tih specijalističkih pregleda i svih mogućih ispitivanja uradjena analiza na hepatitis B i C?!?!ristanovicm napisao:Jos od kad sam se regrutovao za vojsku, ustanovljeno je da imam povisene bilirubine i transaminaze (transaminaze nekad i padnu ispod granice) i tada sam isao na sva moguca ispitivanja i nakon brojnih specijalistickih pregleda
Za bilirubin ne znam, ali za sniženje vrednosti transaminaza sam uspešno koristila preporuku jednog lekara (imaš u podforumu Nutricionizam moju temu "Zdrava hrana Bingo"). Tamo možeš naći korisne informacije.
P.S. Ne zaboravi da se testiraš na ova dva hepatitisa ako već do sada nisi!!
Pozz, majja