povisen kortizol
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 26, 2012 3:56 pm
povisen kortizol
jutarnja vrednost kortizola koja mi je izmerena je 1164,dok je gornja granica 600. To je radjeno u KCS. Doktorka endokrinolog takodje u KCS mi je rekla da to nije nista alarmantno i zakazala mi redovnu kontrolu u novembru. Inace tamo se lecim od PCOS. Medjutim mene jako brine ovako povisen kortizol,pogotovu sto znam da on moze biti posledica tumora kore nadbubrega ili hipofize.MOLIM VAS ako moyete da mi kazete sta da preduzmem jer sam strasno uplasena i ne mogu cekati tako do novembra.Unapred hvala.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: povisen kortizol
Da li ste gojazni ili ste se u poslednje vreme nalgo ugojili?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
jesam,ali samo u predelu stomaka inace visina180 cm,tezina75
-
- Novi član
zaboravih da kazem da tu tezinu imam skoro 10 godina
Posle naglog gojenja u poslednjih par godina i totalnog prestanka rada metabolizma (svaki dan koristim cajeve koji sadrze senu),posle nekoliko doktora napokon sam dobila upute za prave nalaze i to od strane ginekologa, stitna zlezda i hormoni su mi u redu a kortizol je povecan za duple vrednosti nego obicno i to mi je smetnja za probavu, da li je neko lecen i na koji nacin, hvala na odgovorima ali zaista mi je hitno...