povecanje grudi....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Samo zaboravih još da kažem muke kroz koje je dva dana prolazila prijateljica posle ugradnje ''plastike'',imala je super tretman ,smeštaj sve glamurozno, hranu joj poručivali iz restorana,dobar lekar i naš jako dobar drug,ali ne vredi prva dva ,tri dana je htela da svisne od bolova.Pa onda šest meseci nije smela da diže ništa teško, nikakve vežbe ,i sad ponosno nosi svoje dve plastike :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja mislim da nema takve osobe koja je postigla uspeh sa tim lazama i paralazama koje se reklamiraju na sve strane!! Po meni je to jedna velika prevara, ali zasto da ne, kada ima ljudi koji te proizvode kupuju!!

Ne znam o kom je preparatu rec (znam samo da je nesto za mrsavljenje!!),ali poenta reklame je da se te vec neke, pilule za mrsavljenje uzimaju pre obroka sa dve case vode!!!

Pa ljudi, svako ko popije DVE CASE VODE pre obroka, taj mora da zatvori sebi apetit ili bar, da smanji kolicinu unete hrane!! Ali, ljudi kupuju.......... :(

Isti efekat (smeha) kod mene izazove kada vidim reklame za KLOMPE KOJE UKLANJAJU CELULIT!! Svakodnevno penjanje uz stepenice, umesto koriscenja lifta, ima isti efekat i besplatno je!!

Tzv. "vruce pantalone" za skidanje sala sa bokova/zadnjice je isto cista propaganda. Dve najlon kese (ili vise, zavisi od obima :lol:) dok perete prozore ili usisavate, imaju isti efekat, i ne kostaju papreno, cak sta vise, i one su sada svuda besplatne!!

Tako je i ovo sa kremama, pa sve i da se postigne uspeh (sto cisto sumnjam), koja je to hemija koja preko koze utice na mlecne zlezde kako bi se one uvecale!! Niko ne moze da me ubedi da to nije stetno!! A o invazivnim metodama kakve se koriste za ugradnju silikona ne smem ni da mislim. Jedino opravdavam operaciju smanjenja grudi kod onih zena, kojima se od tezine krivi kicma, a samim tim im nastaju i brojne komplikacije, i ni jedan drugi!

Ali, kao sto vec rekoh, svako neka radi ono sto ce ga usreciti, ali na vreme treba misliti o mogucim komplikacijama i izvagati sta su prioriteti svakom od nas!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Upravo tako,svako razmišlja ,ali ne verujem da svi razmišljaju mnogo unapred.....o posledicama pod starije dane.....a onda obično bude kasno. :wink:
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

majja napisao:vremenom ces shvatiti da taj tvoj problem, u stvari uopste nije nikakav problem, i budi srecna i voli sebe takvu kakva jesi, a veruj mi broj, dva ili pet brojeva vece grudi nece da ti promeni zivot!!

Moj ti je najiskreniji savet, "podmazi mozak" ( ne mislim nista ruzno i lose da kazem ovim!!), bavi se necim sto volis, imaj svoj hobi, uzivaj u zivotu, a grudi za jedan ili vise brojeva vece ili manje, kao problem, ce nestati sam po sebi kada budes zadovoljna iznutra!!
Tačno tako!
Kao što Isidora Bjelica jednom reče: "Grudi rastu od čitanja..." :lol:
Wlada napisao:Da hocu da kupim kravu, gledao bih da ima veliko vime, i daje puno mleka, ali meni treba devojka
Bravo! :D
majja napisao:sada na trzistu ima toliko brushaltera sa svim mogucim dodacima
Da! Ovo je "rešenje" koje, eventualno, treba uzeti u obzir...

Pozdrav! :wink:
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
Tiramisu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2017 4:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: povecanje grudi....

Post od Tiramisu »

Imaš baš dosta načina da prirodnim putem povećaš grudi, tipa imaš na Kako povećati grudi tekstu dosta informacija i savjeta o tome.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: povecanje grudi....

Post od elisab »

Postoji, zove se Aquafilling.
Odgovori