Prie sat sam htjela da obrisem prasinu ispod kreveta i ona drvena resatka mi je pala na glavuNa vr, onaj naj tvrdji dio ,u momentu sam osjetila pritisak na tu stranu nosa i kao da i vrat skljocuo
Sad me toliko boli vrat da ga jedvaa micem
Puno sam se prepala, pa mi svi simptomi izgledaju strasno
Da li sam mogla dobiti poters mozga i da li sam mogla ostetiti vrat
Od siptoma imam , bolno micanje vrata hladne ruke , ma ko da me pere napad panike, uh bas sam se prepala
Na mjesto udara sa stavila led , nema cvoruge i samo malo boli na dodir
da li je potres mozga
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: da li je potres mozga
Mislim nisam kompetentna da bash odgovorim na ovo pitanje!Ali moje skromno mishljenjE je da NE verujem da se tu radi o potresu mozga!Mislim da su simptomi kod potresa mozga? U naj vecem broju sluchajeva,muchnina povracanje ,shto u tvom postu neshto ne videh hvala Bogu !Boli te vrat ,normalnopavlov napisao:Prie sat sam htjela da obrisem prasinu ispod kreveta i ona drvena resatka mi je pala na glavuNa vr, onaj naj tvrdji dio ,u momentu sam osjetila pritisak na tu stranu nosa i kao da i vrat skljocuo
Sad me toliko boli vrat da ga jedvaa micem
Puno sam se prepala, pa mi svi simptomi izgledaju strasno
Da li sam mogla dobiti poters mozga i da li sam mogla ostetiti vrat
Od siptoma imam , bolno micanje vrata hladne ruke , ma ko da me pere napad panike, uh bas sam se prepala
Na mjesto udara sa stavila led , nema cvoruge i samo malo boli na dodir

Sve najbolje ti zelim

Prijatno!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da su ovo simptomi potresa mozga ?I neshto ne videh da si ti navela ,slichne simptome ,sem shto si se uplashila,pa mozes reci da si prezivela traumu!Ali i kad se malo nozem posechesh po prstu ?Uplashish se dok ne vidish da to nije nishta strashno !Zato odmori i ne plashi se
Dakle:Ovo su simptomi potresa mozga...
Djelomičan ili potpun gubitak svijesti za vrijeme traume, sa retrogradnom, anterogradnom amnezijom ( gubitkom sjećanja neposredno iza ili neposredno ispred vremena traume) ili potpunom amnezijom za dogadjaj...Glavobolja, vrtoglavica, slabost, pospanost, mučnina, povraćanje....
To su osnovni simptomi, od kojih ne moraju biti svi prisutni za dg. tog stanja...

Djelomičan ili potpun gubitak svijesti za vrijeme traume, sa retrogradnom, anterogradnom amnezijom ( gubitkom sjećanja neposredno iza ili neposredno ispred vremena traume) ili potpunom amnezijom za dogadjaj...Glavobolja, vrtoglavica, slabost, pospanost, mučnina, povraćanje....
To su osnovni simptomi, od kojih ne moraju biti svi prisutni za dg. tog stanja...

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda