Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Postavljam ovaj post jer se mozda upeca i neki pametan savet. Od pre N.G. pojavila se temperatura do 38,5,prisutna celi dan...lekar o.p. prepisuje antibiotike koji daju samo privremeno resenje i to u dva navrata.. na FOB testu mi se pokazuje krv u stolici,odradjene kolonoskopija,gastroskopija,pasaz tankog creva i i ultrazvuk abdomena.Sve je OK.U krvi mi je povecan broj neutrofila bas puno i trombocita za vrlo malo.Inace od pre dve godine nisko gvozdje koje je uzrokovalo anemiju,ona je prouzrokovala i malaksalosti i nesvestice koje traju i dan danas ...odradjen MR glave,i na njoj otkriven desni sinus koji je"pun"kao i levi ,ali je desni u gorem stanju ...preporuka operacija. ja sam za ovih 5 meseci izgubio 15 kg,posto apetit nemam vec skoro 3 meseca,kada sednem da jedem bude mi muka i to nesto malo sto uzmem je na jedvite jade..peristaltika creva je u super stanju,inace...pojavio se i srcani sum,i otkucaji srca su preko celog dana preko 100,pritisak normalan.Obilazim lekare vec puna 4 meseca i samo prepisuju lekove,lekove i jos lekova koji za sada ne daju rezultat...Ajmo neki doktor da pusti neki pametan predlog...
Две године ниско гвожђе?!?!?! Лепо ја кажем да се 80% лекара не меша у свој посао (веома благо речено). Па то се решава за месец дана, а овако си сјебао срце. То одмах да решиш.
Ако те занимају детаљи о гвожђу, јави.
Синусе мораш да грејеш да би се очистили. Имаш о томе и на мом сајту http://*
Bio kod infektologa,pronasla bakterije u mokraci posle urinokulture...pio levoxu,bakterije nestale temperatura ostala...sinus mi ne predstavlja problem da bih trebao da ga grejem,ne boli..ne bi ni znao da je problematican da nije uradjena MR.ima i neka devijacija i kazu da je pun,vec sam dobio pripremu za operaciju..najvise mi smetaju te malaksalosti i ubrzano disanje,rad srca,nesvestice...imao sam do sada sedam operacija,nije mi frka od tih sinusa,ali sam bas oslabio i ne usudim se na ulicu bez pratnje...dobio sam novu KKS jutros...sedimentacija 50,crp 7,5,limfoc malo snizeni,tromb 552,urin doosta sluzi malo bakt
Pa sumnjaju da su tu neke bakterije,koje se pokazuju na krvnoj slici,juce odradio feritin,15,5(20-250)tako da racunam da mi je gvozdje negde oko 2...sutra danD...ili pocetak nekog lecenja,ili uput za VMA...malo mi dojadilo da obilazim raznorazne lekare...