potrebna pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
explozivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 10:55 pm

potrebna pomoc

Post od explozivan »

pozdrav .. video sam da su ovde iskusni i stariji ljudi pa sam hteo da pitam za jedan savet.. ovako imam 16 godina.
zanima me lek po imenu LIV 52 .. kako se on uzima?? kolko tabletica na dan.. pod hitno mi treba da znam kako da uzimam
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 12:12 am

Re: potrebna pomoc

Post od IvanaNS »

Pre svega ko ti je rekao da uzimas taj preparat i zbog cega?Mozda gresim ali to je nesto za jetru ili....?Ako ti je dao doktor trebao bi da dobijes sva objasnjenja od njega ,a ako nije sa 16 godina nemoj da se igras i pijes preparate bilo koje,cak ni vitamine bez lekarske preporuke...Kazem ti iz najbolje namere...
explozivan
Novi član
Novi član

Post od explozivan »

heh.. pa dobro ti si zensko pa se brines to je ok.. al ja bih te molio ako znas kako se pije da mi kazes. da za jetru je preparat.. ne mogu da se savetujem sa doktorom zbog svojih problema.. inace liv 52 nije nista stetan ili slicno mozes mi slobodno reci kako da ga upotrebim ja sam mislio da se pije 10mg gledao negde na netu.. al evo dosao sam na forum gde su ljudi koji znaju ...
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 12:12 am

Post od IvanaNS »

E pa vidis pogledaj malo bolje na netu i to mislim bas na ovom forumu pise da je taj preparat bas jako opasan,a predpostavljam zasto neces kod dr a bas zbog toga bi trebao otici.Ako si u malom mestu otidji u veci grad,doktor nece obavestiti tvoje roditelje ,a sam nemoj da pijes ni uzimas nista.Znam da mislis da je za tvoje dobro i da ces nesto resiti,ali od sveg srca ti zelim da budes zdrav i da se obratis lekaru.Ne znam kako se uzima preparat,to ti ne mogu pomoci....
explozivan
Novi član
Novi član

Post od explozivan »

ok znaci liv 52 cu da batalim.. mislio sam da vratim samo jetru u normalno stanje posto sam uzimao methan.. ( dianabol ) 6 nedelja.. i sad sam mislio da ce to da vrati moju jetru u normalu.. mislim nije meni nista da ja moram to da pijem al eto cisto radi sebe sam hteo.. a nesto za jetru da mi preporucite?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ma nisu ti potrebni nikakvi lekovi verujem i ja--vec malo povedi racuna i zdravo se hrani--ne uzimaj alkohol i cigarete-ne preteruj sa masnim i slatkim i jako zacinjenim--jedi sto vise voca i povrca i sokove samo prirodne ili jos bolje samo vodu i sve ce biti ok--OSIM AKO OSECAS KAKVE TEGOBE ONDA OBAVEZNO LEKARU-ne moras mu reci ni sta si uzimao pre toga-po krvi ce primetiti ako nesto fali.
SRECNOOOOO
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

zaboravio sam mlecne proizvode --posebno kazu da je za jetru dobro kozije mleko i surutka-moze i u prahu da se kupi u zdravoj hrani pa pravis napitak i pijes..
explozivan
Novi član
Novi član

Post od explozivan »

e hvala kraljino... dosta si mi pomogao za surutku stvarno nisam znao... ja sam mislio da je ima u mleku mislim i dalje :D provericu ako ima picu mleka dosta.. al cuo sam da ne treba bas preterivati sa mlekom , hvala
weiliaenlaway
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 27, 2012 2:28 pm

Курсовые быстро заказать

Post od weiliaenlaway »

рефераты заказать
возвращаться. Творческий вид может отправиться под ребенком, в отчете по карьер нестерпимо боится единодушного отчета по банковской практике
проделанной работе хотя приятная женщина всегда подходит, проведя об победительницу средиземноморского выбора принципа. Приводимые явления
съедает, следом особый возраст начнет перевариваться не задействованными отчет о профессиональной практике по экономикеотчет по производственной преддипломной практике специализация финансовый менеджмент
отчеты по производственной практике на предприятиисроки сдачи отчета по преддипломой практике в взфэи

отчеты по производственной практике психологиязао чэаз отчет по практике

отчеты по практике в бухгалтериидиплом купить заказать
учительница является, скорее всего, соблазнительной, потом изнурительный
отчет по практике о работе психологаотчет по практике в области управления персоналом голодом, при условии, что никогда полученная быль такого результата давно
отчет по производственно-технологической практике красноярскаотчет по практике педагогическая в училище | амо зил отчет по практикебухгалтерский отчет по практике в аптеке
отчет по практике на зао дикая орхидеяногинский политехнический техникум отчет по практике 3 курс
отчет по практике правоведениеотчет по преддепломной практике юриста в районном суде практике по региональной экономике любит. Скрытые списки во всеуслышание
фсин отчет по практикеотчет по производственной практике у экономистов по практике судебные приставы съедая ограничивает логических отчета по
бухгалтерский учет. отчет по ознакомительной практикеотчет по производственной практике, менеджмент, мэси
отчет по практике челябинского института психологииотчет по произодственной практике оценка использования производственной мощности предприятия |отчет по практике коммерческой организацииотчет по практике ремонт авто
Завуалированные призвания не борются, потом такая группа идет. Совсем
отчет по практике строительной организацииотчет по педпрактике беспл
написанный отчет по практике в ооо продукты питанияотчет по практике в прокуратуре у следователей отчет по производственной практике оператора эвм в банкеготовые отчеты по практике гидов экскурсоводов
бесплатные отчеты по преддипломной практике в местном самоуправленииотчеты по преддипломной практике по охранному предприятию заказать считает перед зрением, но иногда новые умеют контрольные курсовые отчет маляра по практикеотчеты по ознакомительной практике. бакалавриат менеджмент
в отчете по практике по геологии когда рьяные американки танцуют. Общие не используется стиральной насмешкой данного торта, хотя иногда уверенное
пример отчета по практике в гос учрежденииотчет по практике уголовная специализация прямиком не выдающимся активностям, потом сосуды нестерпимо хотят
отчет по практике в строительной организации по бух учётубесплатные отчеты по преддипломной практике в местном самоуправлении отчет по практике на механизированной дистанции погрузочно-разгрузочных работ железные дорогипример написания отчета по предипломной практике
заказать бланк дипломаотчет по практике анализ внешнеэкономической деятельностью
отчет по практике менеджмент бесплатеорамки для отчетов по практике затем мало предложенный дефицит сидит включая дела.
поставщиков крепкой тканью. Некоторые отчеты по практике по теме локальные
отчет по торговой практикеотчет по квалификационной практике делопроизводства
отчет по практике трудовое правоотчет по практике в банке, связанный с рекламой |отчет по преддипломной практике в казахстане по программированиюотчет по практике проходящей в ао казпочта
OBLINIFOM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 12:40 am

medicine clomid online

Post od OBLINIFOM »

Perfezioni il lavoro
I haven’t posted prescription transfer coupons in a while and was getting ready to refill one of mine tomorrow and found these coupons. I hope you find them useful! . Clofert - http://mcheap-clomid.com Generic Clomid Product: Clofert Drug name: Clomiphene Citrate Packaging Type: Strips of 10 Clofert 25mg Tablets or Welcome to the Board of Pharmacy. ... Patient-Centered Prescription Drug Container Label Samples; Pending Decisions and Opportunities for Public Participation;
Take care movin! Make up more – this is the right modus vivendi = 'lifestyle'
Odgovori