Potrebna pomoc....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Slobodan888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 09, 2010 2:10 pm

Potrebna pomoc....

Post od Slobodan888 »

Cao svima.Prvi put sam na ovom sajtu i cini mi se da bi mogao da mi pomogne...Problem je moja majka.Pre 6 godina imala je operaciju tumora na debelom crevu..Pre nekih tri meseca pocela je da je boli desna strana u predelu gde se otprilike nalazi jetra,ali je tek pre nekih dve nedelje krenula da ide na analize i ispitivanja.Bila je na kolonoskopiji i na tom pregledu doktor je rekao da je sa debelim crevom sve u redu i da tu nema nikakvih problema.Juce sam je vodio na skener na VMA...Dobio sam njene snimke i otisao kod njenog doktora.Vesti su jako lose...Ima metastaze svugde,jetra,pluca...svugde osim na crevima.Ja bih zamolio nekog da mi odgovori,ako kojim slucajem zna,koliko joj je otprilike vremena ostalo...,ako je neko imao slicnih slucajeva.HVALA PUNO UNAPRED
lejlallal
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 4:04 pm

Re: Potrebna pomoc....

Post od lejlallal »

mozda joj dalu neku terpiju , svai slucaj je zaseban.ali ako je ona reltivno dobrom stanju mozda ide neka terapija , nada uvjek ima. najbolje ce ti reci vas ljecnik. nadam se da ce ti i ovde odgovoriti neki dr. u ovom trenutku kad si ocajan. koliko,ona ima godina?
Slobodan888
Novi član
Novi član

Post od Slobodan888 »

pa u relativno je dobrom stanju,za sad,ima 53 godine...
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Vrlo je nezahvalno davati ovakve prognoze, ali reći ću Vam da su meseci u pitanju, u najboljem slučaju 6 meseci... Žao mi je.

Mnogo snage i strpljenja Vam želim.
Slobodan888
Novi član
Novi član

Post od Slobodan888 »

Pa tako sam i ja mislio,hvala puno...
Odgovori