Potrebna pomoc....
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 09, 2010 2:10 pm
Potrebna pomoc....
Cao svima.Prvi put sam na ovom sajtu i cini mi se da bi mogao da mi pomogne...Problem je moja majka.Pre 6 godina imala je operaciju tumora na debelom crevu..Pre nekih tri meseca pocela je da je boli desna strana u predelu gde se otprilike nalazi jetra,ali je tek pre nekih dve nedelje krenula da ide na analize i ispitivanja.Bila je na kolonoskopiji i na tom pregledu doktor je rekao da je sa debelim crevom sve u redu i da tu nema nikakvih problema.Juce sam je vodio na skener na VMA...Dobio sam njene snimke i otisao kod njenog doktora.Vesti su jako lose...Ima metastaze svugde,jetra,pluca...svugde osim na crevima.Ja bih zamolio nekog da mi odgovori,ako kojim slucajem zna,koliko joj je otprilike vremena ostalo...,ako je neko imao slicnih slucajeva.HVALA PUNO UNAPRED
Re: Potrebna pomoc....
mozda joj dalu neku terpiju , svai slucaj je zaseban.ali ako je ona reltivno dobrom stanju mozda ide neka terapija , nada uvjek ima. najbolje ce ti reci vas ljecnik. nadam se da ce ti i ovde odgovoriti neki dr. u ovom trenutku kad si ocajan. koliko,ona ima godina?
-
- Novi član
pa u relativno je dobrom stanju,za sad,ima 53 godine...
Vrlo je nezahvalno davati ovakve prognoze, ali reći ću Vam da su meseci u pitanju, u najboljem slučaju 6 meseci... Žao mi je.
Mnogo snage i strpljenja Vam želim.
Mnogo snage i strpljenja Vam želim.
-
- Novi član
Pa tako sam i ja mislio,hvala puno...