Potrebna mi je pomoc!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Potrebna mi je pomoc!
Spavala sam sa dechkom pochetkom meseca, sa kondomom... Od tada imam povecan beli iscedak.. Treba da dobijem prvog, ali sad se pojavilo malo krvi, nije kao kod menstruacije.. Chudna je krv... Da li sam trudna ili bolesna? Molim vas da mi pomognete!
mala90
Mozas sacekati do prvog.Mozda ipak sve bude u redu,Ponekad se moze desiti da prije nego dobijes, pojavi se smedjkasti iscjedak, koji za dan dva predje u menzes.Ne panici!!!
Povecano bijelo pranje se desava pred menzes ili ako se malo nahladis, ali ako menzes ne dobijes, a iscjedak bude neprijatnog mirisa, onda svakako posjeti ginekologa.
Sretno
Povecano bijelo pranje se desava pred menzes ili ako se malo nahladis, ali ako menzes ne dobijes, a iscjedak bude neprijatnog mirisa, onda svakako posjeti ginekologa.
Sretno
Mala koliko imas ti godina prvo je i osnovno??A zatim stvar je opste zdrvstvene kulture svake zene da se na 6 meseci (a kako godine odmicu i cesce)kontrolise kod ginekologa.Te "prave" i "slabe"menstruacije o kojima pricas su posledica neuravnotezenog hormonalnog statusa jer taj isti menstrualnih ciklus je posledica hormonskih procesa u organizmu a ne mesecevih mena (kako se mislilo u mracnom srednjem veku) pa je to jedan od najosnovnijih razloga da se javis ginekologu jer posledice na fertilnost mogu biti i vise nego ozbiljne.Sto se tice eventualne nezeljene trudnoca da se ovaj topic ne bi pretvorio u nagadjanje po sistemu kondom je pukao/nije pukao pravac kod ginekologa.Obzirom da nisi virgo moguc je i bimanuelni/pregled pod spekulumom pa da se utvrdi ima li ili ne eventualno nekoh nesigurnih znakova trudnoce a i ultrazvuk i pracenje B-HCG koji ce sigurno pokazati eventualnu trudnocu.
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Broj tema koji je o ovoj i sličnim tematikama otvoren na forumu u poslednjih mesečak dana je najbolji dokaz da je u srpskim školama neophodno uvesti SexEd sa posebnim osvrtom na reproduktivno zdravlje kao obavezan deo časova biologije, ako ne i kao zaseban predmet!
A, kakve generacije stasavaju, to bi trebalo učiti od 5. osnovne... nažalost.
A, kakve generacije stasavaju, to bi trebalo učiti od 5. osnovne... nažalost.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa shanse su 1% ako kondom nije pukao!
i ne kupuj nikakve testove nego otidji kod ginekologa, pojachan sekret najverovatnije imash od neke infekcije...
vodi rachuna o higijeni kad se upushtash u sex odnose...
i ne kupuj nikakve testove nego otidji kod ginekologa, pojachan sekret najverovatnije imash od neke infekcije...
vodi rachuna o higijeni kad se upushtash u sex odnose...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.