Pre par godina prčeo sam da primećujem blagu nervozu koja se za kratak period pretvorila u neku vrstu paranoje. Išao sam kod lekara (Psihijatra) pijo lekove ali nije prestajala i uporedo sa njom se počela javljati nekakva žeđ i jako lupanje srca (povišen puls 90+ u min). Posle kratko petioda počela je da mi se javlja temperatura 37.4 u početku povremeno a kasnije ne silazi a onda sam počeo da mokrim sve češće. Vrtoglavica i malaksalost su danas svakodnevna pojava i to obično jedno 2 sata posle buđenja sve krene naopako. Takođe me svaki zglob boli imam utisak kao da ću se onesvestiti svakog trenutka. Zeludac me takođe zeza i našli su mi Gastritis i malu želudačnu kilu ali ništa strašno.
Dakle simtomi su:
-Temperatura 37.4 nikada ne prelazi
-Nervoza i paranoja
-Učestalo mokrenje
-Utisak kao da mi trni glava
-zamor mišića
-Drhtanje mišića
-smeta svetlost
-žeđ
-ubrzan rad srca (inezivan kao da me pomera dok sedim i ležim)
-kosa se proređuje
-Povećani apetit i to ako ne pojedem nešto počne da mi se vrti u glavi
(ne znam da li je bitno imam i ko neki šulj ili kao neki analni svrab)
~Proveravao sam 20 puta Šećer i odličan mi je:
~Radio sam OGTT sa insulinemijom 0,60,12,180 min i ultrazvuk štitaste i glukoza mi je bila uvećana nakon 2 sata a štitna žlezda mi jeste uvećana ali nije aktivna (valjda se tako kaže) PPIJEM Gluformin 500 1-0-1 posle jela a sasnije je ponovo rađen test samo na glukozu ujutro i ok je!
~Radio sam kompletan ultrazvuk i osim nešto peska i malog kamena nema ništa.. kaže lekar sve je ok :roll:
~Radio sam analizu mokraće više puta i zadnji put nije bila dobra, ima peska, Sedimenata 7-9 Urata : dosta
~ Rađen je EKG srca i kako kaže doktorka osim povišenog pulsa nema aritmije i preskakanja i ona kaže da je sve ok :roll:
~Rađen je test krvi sada skorije i uvećan je Chol 5.3 Trig 2.04 K-C 5.2 CRP 3.73 Phos 1.57 (nisam siguran šta znaše ove skraćenice osim ovog Trig to su svaljda trigliceridi)
~Na svoju ruku sam radio Magnezijum (savet sa internbeta da uradi a ne doktora) i uvećan je Magnezijum 1.48 (0.65-1.05) ovo može da objasni nervozu i drhtanje mišića i mnoge ovde simtome ali ja nemam pojma šta pravi ovaj magnezijum samo znam da je vazan za srce i da je dosta sličan dijabetisu po nekim simtomima.
~ Išao sam na endokrinologiju i rekli su mi da mogu u budućnosti da dobijem dijabetis ali ga nemam i zaista je šećer uvek savršen.
E da 34 su mi godine i zdog moje situacije imam vrlo malo fiz.aktivnosti jednostavno ne mogu pošto mi se soba vrti dok sedim
KAO IMATE MNEKU IDEJU RECITE IMAM JA OVDE JOŠ REZULTATA OD PRE!
POMAGAJ TE DA SE IZLEČIM ILI DA IZLUDIM JOŠ JEDNO LETO U KUĆI :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
H V A A L A
POTREBNA POMOĆ
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin