POTREBNA POMOĆ

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Aleks0034
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 1:59 am

POTREBNA POMOĆ

Post od Aleks0034 »

Pre par godina prčeo sam da primećujem blagu nervozu koja se za kratak period pretvorila u neku vrstu paranoje. Išao sam kod lekara (Psihijatra) pijo lekove ali nije prestajala i uporedo sa njom se počela javljati nekakva žeđ i jako lupanje srca (povišen puls 90+ u min). Posle kratko petioda počela je da mi se javlja temperatura 37.4 u početku povremeno a kasnije ne silazi a onda sam počeo da mokrim sve češće. Vrtoglavica i malaksalost su danas svakodnevna pojava i to obično jedno 2 sata posle buđenja sve krene naopako. Takođe me svaki zglob boli imam utisak kao da ću se onesvestiti svakog trenutka. Zeludac me takođe zeza i našli su mi Gastritis i malu želudačnu kilu ali ništa strašno.
Dakle simtomi su:
-Temperatura 37.4 nikada ne prelazi
-Nervoza i paranoja
-Učestalo mokrenje
-Utisak kao da mi trni glava
-zamor mišića
-Drhtanje mišića
-smeta svetlost
-žeđ
-ubrzan rad srca (inezivan kao da me pomera dok sedim i ležim)
-kosa se proređuje
-Povećani apetit i to ako ne pojedem nešto počne da mi se vrti u glavi
(ne znam da li je bitno imam i ko neki šulj ili kao neki analni svrab)

~Proveravao sam 20 puta Šećer i odličan mi je:
~Radio sam OGTT sa insulinemijom 0,60,12,180 min i ultrazvuk štitaste i glukoza mi je bila uvećana nakon 2 sata a štitna žlezda mi jeste uvećana ali nije aktivna (valjda se tako kaže) PPIJEM Gluformin 500 1-0-1 posle jela a sasnije je ponovo rađen test samo na glukozu ujutro i ok je!
~Radio sam kompletan ultrazvuk i osim nešto peska i malog kamena nema ništa.. kaže lekar sve je ok :roll:
~Radio sam analizu mokraće više puta i zadnji put nije bila dobra, ima peska, Sedimenata 7-9 Urata : dosta
~ Rađen je EKG srca i kako kaže doktorka osim povišenog pulsa nema aritmije i preskakanja i ona kaže da je sve ok :roll:
~Rađen je test krvi sada skorije i uvećan je Chol 5.3 Trig 2.04 K-C 5.2 CRP 3.73 Phos 1.57 (nisam siguran šta znaše ove skraćenice osim ovog Trig to su svaljda trigliceridi)
~Na svoju ruku sam radio Magnezijum (savet sa internbeta da uradi a ne doktora) i uvećan je Magnezijum 1.48 (0.65-1.05) ovo može da objasni nervozu i drhtanje mišića i mnoge ovde simtome ali ja nemam pojma šta pravi ovaj magnezijum samo znam da je vazan za srce i da je dosta sličan dijabetisu po nekim simtomima.
~ Išao sam na endokrinologiju i rekli su mi da mogu u budućnosti da dobijem dijabetis ali ga nemam i zaista je šećer uvek savršen.

KAO IMATE MNEKU IDEJU RECITE IMAM JA OVDE JOŠ REZULTATA OD PRE!
POMAGAJ TE DA SE IZLEČIM ILI DA IZLUDIM JOŠ JEDNO LETO U KUĆI :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
uliks1978
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 9:39 am

Re: POTREBNA POMOĆ

Post od uliks1978 »

Neki simptomi podsećaju na sistemski lupus(povišena temperatura,osetljivost na svetlost,gubitak kose,pojačan puls,nervoza,bol u zglobovima).Imaš li možda osip ili crvenilo na nekim delovima kože?Ili možda uvećane limfne žlezde?
P.s Nisam dr,ali imam poznanika koji je imao lupus.Imao je slične simptome kao i ti.
Pozdrav i svako dobro.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: POTREBNA POMOĆ

Post od vasa »

moras pronaci odgovarajucu terapiju
Odgovori