potrebna mala pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 01, 2009 10:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
potrebna mala pomoc
Ovako prije mozda godinu i po sam imao tvrdu stolicu i nakon toga mi je pored cmara nesto nateklo kao zlijezda i srbilo me je.Mislio sam da su hemoroidi i kupio neku mast, mazao sam i nakon nekog vremena to je jednostavno puklo i nestalo.Iscurilo je nesto kao gnjoj i to je ostalo je nesto malo kao zlijezdica,nisam imao problema do danas odjednom je se opet napuhalo ne znam sta da radim dali da nabavim opet mast.USTVARI TREBA MI NEKO KO SE RAZUMIJE DA MI OBJASNI MOZDA I NISU HEMOROIDI MOZDA JE NESTO DRUGO
nema potrebe za to)(:D
nista napamet
Javi se lekaru nemoj nista raditi napamet mozda ce ti kasnije skoditi. Moj muz je imao slican problem ni lekari dugo nisu uspeli da mu nadju sta je u pitanju cak su mu predlagali intervenciju. Mazao je sa nekim mastima i povuklo se ali je trajalo jer se na vreme nije obratio lekaru.
Hemoroidu se pojavljuju kod oba pola. Kod zena ih najcesce imaju trudnice, ali takodje nastaju posle duzeg zatvora ili dijareje. Postoji mast koja je na biljnoj bazi i dosta pomaze. Bez obzira, obratite se lekaru da se ne bi nesto zakomplikovalo. Inace, moj otac cesto ima tih problema i kaze da su jako neprijatni bolovi kada pukne, ne moze da vozi i slicno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: potrebna mala pomoc
Vrlo lako je da i jeste nešto drugo..., samo si ti spletom okolnosti povezao sa tvrdom stolicom. Tvoji mi simptomi vrlo liče na ono sa čim se moj suprug mučio godinama,a da nije imao pojma šta je, a isto je mislio da su hemoroidi. Zapravo je bio Sinus-odnosno urasla dlaka. U principu, koliko ja znam hemoroidi ne bi trebalo da gnoje, tako da iskreno ne verujem da su oni u pitanju. Naravno, ovo je svakako pretpostavaka. U svakom slučaju, nije na odmet da proveriš kod lekara.DIXRAXZ__ napisao:Ovako prije mozda godinu i po sam imao tvrdu stolicu i nakon toga mi je pored cmara nesto nateklo kao zlijezda i srbilo me je.Mislio sam da su hemoroidi i kupio neku mast, mazao sam i nakon nekog vremena to je jednostavno puklo i nestalo.Iscurilo je nesto kao gnjoj i to je ostalo je nesto malo kao zlijezdica,nisam imao problema do danas odjednom je se opet napuhalo ne znam sta da radim dali da nabavim opet mast.USTVARI TREBA MI NEKO KO SE RAZUMIJE DA MI OBJASNI MOZDA I NISU HEMOROIDI MOZDA JE NESTO DRUGO
Elem,preporučujem ti da u Veterinarskoj apoteci(ne šalim se), kupiš FLOGOCID mast-i mažeš prema uputstvu. Mast je sjajna, veruj mi da je preporučuji i deci, da ne misliš -vidi ovu, preporučuje mi nešto za životinje. Bilo da je hemoroid, ili Sinus i u jednom i u drugom slučaju(ako su to uopšte tačne dijagnoze) će ti pomoći.