Potreban strucan odgovor...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 10:00 pm
Potreban strucan odgovor...
zanima me da li koza na slepoocnici moze da pukne prilikom udarca ili mora biti necim rasecena? znam, cudno pitanje, ali druga su mi udarili nogom u slepoocnicu i pitali smo se da li ga je pertla (ili neshto dugo na patici) rasekla ili je koza pukla od siline udarca???
Re: Potreban strucan odgovor...
Pa ako moze da pukne od udarca golom pesnicom ili box rukavicom ne vidim sto ne bi pukla od udarca nogom?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 10:00 pm
znaci moze? nisam znala ni da od toga moze da pukne al ajde... hvala!
Pa pogotovo ako su ga udarili obucom. Patika/cipela moze na prednjem delu biti dosta tvrda...
Imam iskustva, na svu srecu ne licna
sa tim, jer sam trenirao tajlandski boks. Veoma lako moze da pukne, pogotovo taj deo kod slepocnice, od patike pogotovo, jer je taj deo jako osetljiv.

Valjda si cula za izraz "razbijena arkada"??? Arkada-luk, slepoocnica, ako moze da pukne lobanja zasto ne bi mogla i koza?!
Off ali...Pera90ns napisao:Imam iskustva, na svu srecu ne licnasa tim, jer sam trenirao tajlandski boks. Veoma lako moze da pukne, pogotovo taj deo kod slepocnice, od patike pogotovo, jer je taj deo jako osetljiv.
Ronin Gym??
Hahahhahaha da 

Evo ovako, koza lica je veoma fina i tanka u odnosu na ostalu kozu, a pored toga lice i skalp su vise nego dobro vaskularizovani. Koza na licu pogotovo kod muskaraca koji imaju manju kolicinu adipoznog tkiva je takoreci "nategnuta" a osim toga kod slepoocnice ili u temporalnom delu koza je u odnosu sa kostima lica pa lakse puca cak i na manji udarac. POzz