Potreban savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
1233809
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 2:58 pm

Potreban savet

Post od 1233809 »

Pozdrav!
Pre mesec dana lekari su posumnjali da mi sin boluje od progresivne misice distrofije zbog uvecanih potkolenica (pseudohipertrofija). Sto se tice fizikalnog pregleda sve je u redu, sem sto lako otezano ustaje iz cucnja (nema geganja, otezanog penjanja uz stepenice, Goversov manevar je negativan), ali su mu enzimi povecani ( CK=31 186). Nema problema sa KVS, respiratornim sistemom. Radili smo genetski nalaz, moj nalaz je u redu ali su na delu njegovog X hromozoma pronasli neke promene. Nismo jos radili biopsiju misica... Trenutno cekamo pregled kod lekara, pa bih volela da u medjuvremenu cujem druga misljenja i iskustva drugih roditelja. Sin mi ima sedam godina i sest meseci...
Unapred hvala.
DrMusculus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 3:57 pm

Re: Potreban savet

Post od DrMusculus »

Moj savet ti je da odvedes sina na tretiranje pomocu C E R A G E M aparata. Veoma je koristan, kako za misice tako i za kicmu, vid... Ne plasite se negativnog dejstva, jer ono ne postoji, ovaj aparat mu samo moze pomoci, u pitanju su infracrveni zraci. Tretman je preporucljiv da se radi svakog dana od 30-60 minuta, bez bola, prijatnim grejanjem tela. Ja sam imao problema sa limfnim zlezdama, i sa kifozom kicme, u roku od 5 dana limfne zlezde su se smirile(bile su otecene), a kicma mi se dosta ispravila. Veoma koristan aparat, ali je problem to sto jedan tretman kosta oko 500 dinara, ali ce mu sigurno pomoci...Pre neki dan sam imao veoma jaku upalu misica, i sutradan sam otisao na tretman i upala mi je nestala vec sledeceg dana. Ja imam tu srecu pa moj prijatelj ima taj aparat koji je kupljen za 5000 evra. Svaka zdrava osoba koja se cesto tretira nece biti bolesna sve dok ne prestane sa tretiranjem. Pozdrav.
Odgovori