Potreban savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Potreban savet
Molim vas za savet. Pre oko dva meseca prvi put sam primetio krvavu stolicu. Krva je bila crvane, iz cega sam zakljucio da je krvarenje negde da izlazu. Obicno bih je primetio na WC solji ili na toalet papiru. Krv je cesto pratio i krvavosivkasti, sluyav trag. Pomislio sam da su u pitanju hemoroidi, ali nikad nisam imao problema sa njima, i sto je najcudnije, ne osecam bas nikakav bol ili smetnje. Krv se pojavljuje povremeno, ponekad je nema dan, dva, pa je onda opet tu, i tako vec dva meseca. Nisam otisao kod doktora jer imam problema sa zdravstvenim osiguranjem. Molim vas za savet jer vec pocinjem da se brinem. Hvala
Re: Potreban savet
Може да буде упала слузокоже дебелог црева, а могу да буду и паразити (амебе рецимо).
Не знам како ишта да урадиш без лекара и анализе столице. Можда сам да однесеш столицу у лабораторију.
Да ли ти је столица много тврда?
Не знам како ишта да урадиш без лекара и анализе столице. Можда сам да однесеш столицу у лабораторију.
Да ли ти је столица много тврда?
ne, nije, stolica mi je sasvim normalna, uobicajena. Otici cu kod doktora za nekoliko dana, ali sam prilicno uplasen sta je u pitanju, pa sam se zato javio
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 11:12 am
Ja sam imala prije problema s tim. Kada sam otisla kod doktora radila sam ono ne znam kako se strucno zove, nebitno ugl. imala sam upalu debelog crijeva i na ulazu analnog otvora hemroide. I ja sam mislila na pocetku da to nije moguce jer nikada s tim problema nisam imala, ali eto. Sada trenutno nemam problema s tim.. tako da ti je najbolje da odes doktoru i sta god da ti bude izlijecice se.. ne sekiraj se