Potreban savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 23, 2008 9:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Potreban savet
Postovani, mislim da imam problem sa slabim pamcenjem. Inace, bio sam odlican ucenik i pamtio jako brzo, kada sam krenuo na fakultet primetio sam da je moje pamcenje oslabilo. Imam jos II ispita do diplome fakulteta i dalje me proganja ovo pitanje. Takodje na pocetku studija sam povecao telesnu tezinu za nekih -ak kg i cak su mi postala maljava ledja. Mislim da nesto nije u redu, treba mi savet kompetentne licnosti, unapred zahvalan.....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Savet sa tako malo informacija koje si dao tesko da mozes da dobijes. A i da bi se procenilo da li zaista lose pamtis ili je to samo tvoj subjektivan dozivljaj ,morao bi da uradis par testova kod psihologa.
To sto si se ugojio -ak(kolko je to?) kilograma, nema nikakve veze sa pamcenjem(bar ja mislim). Ali ako ti treba podsticaj da smrsas, onda, da, slabo pamtis od debljine, cim smrsas pamtices mnooooogo bolje
To sto si se ugojio -ak(kolko je to?) kilograma, nema nikakve veze sa pamcenjem(bar ja mislim). Ali ako ti treba podsticaj da smrsas, onda, da, slabo pamtis od debljine, cim smrsas pamtices mnooooogo bolje