Postovani,
potreban mi je Vas savet. Naime, pre dve i po godine (sa nepunih 28 godina i u sedmom mesecu trudnoce) ostala sam udovica. Iako sam u pocetku smatrala da sam relativno dobro s obzirom na situaciju sada mislim da je preveliki stres ostavio velikog traga i na mom fizickom zdravlju. Pored ocekivane tuge i depresije, posle porodjaja suocila sam se i sa drugim problemima. Doslo je do nekontrolisanog gojenja. Iako ne jedem puno svaki mesec dodam, u proseku, po 1 kg. Poslednjih par meseci imam i ceste glavobolje, bolove u zglobovima, probleme sa probavom i lose spavam. Zelim otici lekaru, ali s obzirom da zivim u malom gradu nemam bas mnogo opcija za neke detaljnije analize. Interesuje me odakle da pocnem? Da li da idem kod psihijatra ili da krenem sa laboratijskim analizama?
Potreban savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Potreban savet
Verovatno je neki poremecaj samo treba videti sta je u pitanju i odrediti terapiju za lecenje.
Od mog drugara bivsa zena je isti tako iz cista mira pocela da se goji, nisu znali sta je, nema gde nisu isli i na kraju su otisli u neku kliniku privatno (neznam kako se zove ni gde se nalazi), lekari otkriju problem, daju joj terapiju i stanje se stabilizuje.
Znam da je rekao, da ih je izaslo oko 200 evra za pregled i jos su dali za lekove.
Samo sto ona nije imala stres, iz cista mira je pocela da se goji.
Od mog drugara bivsa zena je isti tako iz cista mira pocela da se goji, nisu znali sta je, nema gde nisu isli i na kraju su otisli u neku kliniku privatno (neznam kako se zove ni gde se nalazi), lekari otkriju problem, daju joj terapiju i stanje se stabilizuje.
Znam da je rekao, da ih je izaslo oko 200 evra za pregled i jos su dali za lekove.
Samo sto ona nije imala stres, iz cista mira je pocela da se goji.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Због спавања и гојења за почетак комплетно да провериш штитну жлезду.
Што се тиче лоше пробаве, напиши ми детаљно шта једеш и пијеш.
Што се тиче лоше пробаве, напиши ми детаљно шта једеш и пијеш.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 18, 2016 9:30 pm
Doruckujem na poslu, pa to obicno bude kuvano jaje, sunka, kiselo mleko ili jogurt i dvopek. Za rucak neko kuvano jelo ili supa i meso, neka sveza salata obavezno. Za veceru zavisi, nekad preskocim ili gricnem par zalogaja bilo cega usput. Slatkise jedem veoma retko, mozda parce torte kad odem negde na rodjendan, a ranije sam ih tamanila. S obzirom da hranu pripremam i za dete trudim se da bude sto zdravija. Ranije su mi navike u ishrani bile katastrofalne, a nisam nikad imala problema sa tezinom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 24, 2016 9:23 am
Eh ovako sve su ovo moguce posledice depresije,depresija izaziva niz fizickih simptoma koji pretezno kod ljudi izazovu strah i tu nastaje jos veci problem.Savetujem da odradite za pocetak osnovne laboratorijske analize te popricate sa izabranim lekarom.
Sto se lose probave tice moguce je da je to Iritabilni Kolon ovo je bolest savremenog doba
hronicna je tesko se leci ali nije opasna po coveka,ipak treba je leciti
PS: Da gubite na tezini tom brzinom to bi bilo zabrinjavajuce sto se gojenja tice Depresija pomaze u velikoj kolicini
Prijatan dan vam zelim
DR.SPEC Dejan Zaric
Sto se lose probave tice moguce je da je to Iritabilni Kolon ovo je bolest savremenog doba
hronicna je tesko se leci ali nije opasna po coveka,ipak treba je leciti
PS: Da gubite na tezini tom brzinom to bi bilo zabrinjavajuce sto se gojenja tice Depresija pomaze u velikoj kolicini
Prijatan dan vam zelim
DR.SPEC Dejan Zaric
Spec. dr. med. Dejan Zaric
Ako vam je potreban opsirniji savet ili pomoc oko odredjenog problema
Mozete me kontaktirati pomocu skypea - : [email protected]
Ako vam je potreban opsirniji savet ili pomoc oko odredjenog problema
Mozete me kontaktirati pomocu skypea - : [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 18, 2016 9:30 pm
Hvala na odgovoru.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Заборавих да те питам какве проблеме са пробавом имаш?