Potreban odgvor molim vas

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Lazar99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 07, 2018 5:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Potreban odgvor molim vas

Post od Lazar99 »

Potreban mi je savet,vec 7 meseci mi je zapusen nos to vise leva nozdrva nego desna korustio sam presing ali nije mi pomagalo toliko i koristim ponekad sprej za nos koji mi malo pomaze,medjutim primetio sam da u levoj nozdrvi kao da se zalepila koska sa unutrasnjim delom i jako me svrbi da li mozete da mi kazete u cemu je problem?
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Re: Potreban odgvor molim vas

Post od Nambr1 »

Uvek je jedna nozdrva vise otpusena od druge ali to nije ovde problem. Trebao bi posetiti orl specijalistu (neki od klinickih centara, ne dom zdravlja) iz vise razloga.
- da li si alergican
- da li su sinusi ok
- koriscenje sprejeva-kapi ce ti samo odmoci, toliko da ce ti skidanje sa istih biti misaona imenica.

Presing je antihistaminik koji na neki nacin blokira histamin. Posto se lek uzima bez recepta, pretpostavljam da nisi posetio lekara. U nosu ti se nista nije zalepilo, vec ti je verovatno skoljka velicine krmenadle sto otezava disanje i izaziva svrab. Da li je alergija ili rebound efekat zbog medikamenata ... orl sto pre
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Bio sam nedavno kod ORL, i savetovao mi je da slanom vodom ispiram sinuse pa cu se resiti zapusenosti i slajma...
Nikakve skupe sprejeve i gluposti, samo to ne treba raditi pre izlaska na hladan vazduh..
PA SAAD PROBAJ
Lazar99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 07, 2018 5:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Lazar99 »

Poseticu lekera,ali trenutno nisam u mogucnosti zato sto sam u svedskoj,pa kada se vratim kuci icicu do lekara,mislim da je alergija na duvanski dim nesto sam istrazivao i vecinu se poklapa sa mojim problemom,ja koristim duvanski dim pa cu probati da prekinem.
Odgovori