Potreban odgovor
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 07, 2013 11:05 am
Potreban odgovor
Priznajem da je glupo pitanje ali me jako intresuje a mongo nezgodno mi da nekog pitam uzivo, nekako mi glupo...mozda je i vama nezgodno da mi date odg..
Pre neki dan razmisljam na temu brisanja dupeta posle nuzde,pa me interesuje sledece kada se neko ne obrise posle nuzde ili se umrlja tokom brisanja,ne zna se obrisati pa ostane, oznoji se dupe i sl. da li se to moze osecati-smrdeti kada on npr sedne do nekoga ili kada prolazi,da li se uopste moze osecati to?!?
Ja se uvek obrisem vlaznim maramicama posle nuzde ali sam cuo da se vecina samo obrise obicnim papirom pa mi cudno...
Pre neki dan razmisljam na temu brisanja dupeta posle nuzde,pa me interesuje sledece kada se neko ne obrise posle nuzde ili se umrlja tokom brisanja,ne zna se obrisati pa ostane, oznoji se dupe i sl. da li se to moze osecati-smrdeti kada on npr sedne do nekoga ili kada prolazi,da li se uopste moze osecati to?!?
Ja se uvek obrisem vlaznim maramicama posle nuzde ali sam cuo da se vecina samo obrise obicnim papirom pa mi cudno...
Re: Potreban odgovor
hahaha moze
-
- Novi član
Si sigurna,ozbiljno?Onda su ovi nasi stari sto se nisu brisali ili se eventualno obrisu korom drveta smrdeli za medalju hahahahh XD
-
- Novi član
Jos neko da mi odgovori jako ali JAKO me zanima?Nesto neverujem da moze to da se oseti,,,.,
Moze da se oseti ali to je tesko. Mozda osetis ti sam dok sedis jer si ti najblizi ali nije to opasno toliko. Ipak, kod nekih zna smrad da bude gadan... Uglavnom, vodi higijenu na najvisem nivou. Ako nisi zadovoljan brisanjem, baci se pod tus i operi to sapunom. Izmet je masan pa ako se razmaze prilikom brisanjem papira zna da se tu i zadrzi. Obavezno prilikom svakog tusiranja peri celo telo, bukvalno. Tako nikad neces smrdeti 

-
- Novi član
Nisam smrdeo hvala bogu jos LOL XD...,ali pitam jer mi je interesatno da se pre ljudi nisu cak ni brisali a kamoli prali pa me je radi toga zanimalo...
Ne verujem da se pre nisu brisali ili prali
Ne znam gde si to cuo ali ne verujem da je to tacno. Verovatno su i oni prvi ljudi skakali u vodu, barem malo

Ne znam gde si to cuo ali ne verujem da je to tacno. Verovatno su i oni prvi ljudi skakali u vodu, barem malo

-
- Novi član
Ma seljak se iskenja u sumi samo digne cega i nastavi dalje kakvo brisanje...XD e sad je fazon da li se tad oseti to mi niije jasno?
hvala je Bogu da drugih briga nemate--sve najbolje vam zelim i neka tako i ostane
Ako bi uveli Nobelovu nagradu za idiotizam,ti bi je dobo bez konkurencije!
dobar dan,
imala sam infarkt 09.05.2013 godine,ugradjena su mi 2 stenta...danas sam radila redovne nalaze za kontrolu kod doktora i uvecane su mi sledece stvari...
CK-NAC mi je 272 a dozvoljeno je do 145,faktor rizika mi je 4.2 a dozvoljeno je manje od 4,MCH 36.8 a dozvoljeno je do 33,MCHCH 427 a dozvoljeno je do 400...pre 3 nedelje sam dosla iz banje i dok sam vozila biciklo i radila testove oterecenja stalno su mi govorili da sam u nekakvom bloku...imam 47 godina
sada cesto imam blagi bol u grudima i osecam malaksalost,ubrzan rad srca...samo bi lezala...jako malo setam i pusac sam?
Jako sam se uplasila kada sam videla da su mi nalazi uvecani?
Recite mi usled cega dolazi do povecanja CK-NAC?
Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... z2lpq4iE1t
imala sam infarkt 09.05.2013 godine,ugradjena su mi 2 stenta...danas sam radila redovne nalaze za kontrolu kod doktora i uvecane su mi sledece stvari...
CK-NAC mi je 272 a dozvoljeno je do 145,faktor rizika mi je 4.2 a dozvoljeno je manje od 4,MCH 36.8 a dozvoljeno je do 33,MCHCH 427 a dozvoljeno je do 400...pre 3 nedelje sam dosla iz banje i dok sam vozila biciklo i radila testove oterecenja stalno su mi govorili da sam u nekakvom bloku...imam 47 godina
sada cesto imam blagi bol u grudima i osecam malaksalost,ubrzan rad srca...samo bi lezala...jako malo setam i pusac sam?
Jako sam se uplasila kada sam videla da su mi nalazi uvecani?
Recite mi usled cega dolazi do povecanja CK-NAC?
Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... z2lpq4iE1t