Potreban odgovor !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Core_90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2016 12:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Potreban odgovor !

Post od Core_90 »

Postovanje
Desila se povreda penisa, prilikom odnosa sa devojkom doslo je do nekog praska i ostar bol ..To se desilo pre nekoliko godina ..E sada isao sam kod dva doktora jedan je rekao da je prelom penisa drugi da je samo povreda .. I oba doktora su rekla da ce biti sve ok , ali eto danas nakog duzeg vremena neka kvrzica i dalje postoji na desno strani u korenu .. Pa me zanima imali neko iskustva sa tim ili neko strucno mislijenje ..Da li to moze sutra nedaj boze da preraste u nesto gore ili ce ostati na ovome sto jeste ..
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Potreban odgovor !

Post od Dejanbg »

Nije nemoguće da jeste bio prelom, samo što si trebao tada da se javiš urologu ako nisi.
U svakom slučaju to je najverovatnije neka posledica povrede, ubuduće pazi i to je to,nema ništa posebno što bi mogao sada da radiš sa tim
Core_90
Novi član
Novi član

Post od Core_90 »

Dejanbg napisao:Nije nemoguće da jeste bio prelom, samo što si trebao tada da se javiš urologu ako nisi.
U svakom slučaju to je najverovatnije neka posledica povrede, ubuduće pazi i to je to,nema ništa posebno što bi mogao sada da radiš sa tim
Ja sam se javio posle 5,6 dana . Taj doktor je rekao da je povreda samo i dao mi neke tableice sto sam ispio .. Ali bio sam za svaki slucaj jos kod jednog , drugi mi je reko da je prelom i dao mi iste tabletice kao i prvi .. E sada posle 2 godine i dalje ima neka kao kvrzica pa me zanima moze li to da mi pravi problem za buduce oko erakcije ili nedaj boze stvaranja nekih drugih problema nedaj boze rak ili ne znam vec sta ..
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ako je nakon povrede sve radilo kako treba ne bih brinuo za ubuduće. Pogotovo ne za rak...
Core_90
Novi član
Novi član

Post od Core_90 »

Dejanbg napisao:Ako je nakon povrede sve radilo kako treba ne bih brinuo za ubuduće. Pogotovo ne za rak...
Fukcionise sve za sada :D Ali eto da ipak pitam za kasnije neke posledice :)) Hvala na odgovoru :D Malo sam se zabrinuo jer je bio clanak da se samo operativnim putem to moze resiti sve ostalo je nepotpuno otklanjanje problema :D
Odgovori