poteskoce sa disanjem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
saska40
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 1:19 pm

poteskoce sa disanjem

Post od saska40 »

Zdravo svima

Potrebna mi je vasa pomoc. Evo vec 10-tak dana imam problema sa udisanjem vazduha. Stalno moram da zevam i onda me prekine na pola i osecam tezinu u plucima jer imam osecaj da dovoljno vazduha nije uslo u pluca. Vec izgleda jako neprijatno jer svake minute trebam da zevam i da udahnem normalno vazduh sto nije moguce. Naprimer od 10 pokusaja uspem 2 puta da normalno udahnem. Inace ovako sa normalnim disanjem sve je u redu, ne osecam nikakve poteskoce. Recite mi molim vas sta bi to moglo da bude i kako da se izleci. Hvala unapred.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Pravac cika pulmolog
aida7b
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od aida7b »

Zdravo,
Ja takav problem imam od kad znam za sebe. Generalno normalno disem, bavila sam se sportom, bavim se i sada rekreativno koliko stignem, ali imam taj osecaj da mi ponekad ne udje dovoljno vazduha u pluca i moram da zauzmem specifican polozaj prilikom pokusaja da udahnem dovoljno. Kao da je jedan deo zalepljen i onda se odlepi i pusti i tu da udje vazduh.
Bila sam kod pulmologa i svi su mi rezultati potpuno uredni. Inace nikada nisam imala upalu pluca, pusila sam i ostavila cigarete, generalno sam zdrava, ali imam taj osecaj.
Bas i mene zanima da li ce neko da odgovori sta bi moglo da bude.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Alergijski? A mozda i nervi.
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

Mozda
sestrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 11:50 pm

Post od sestrica »

Ja imam istih problema i pulmolog mi je prepisao Aerius jer je mislio da je alergijski,medjutim od toga mi nije bilo bolje,a s obzirom da se razumem i da me interesuje jako psihijatrija,citala sam dosta,pa znam da moze biti i sa te strane...

Sve najbolje
Deca su ukras sveta...
saska40
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 1:19 pm

hvala

Post od saska40 »

Hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje. Danas sam isla da slikam pluca i rekli su da je sve u redu nema nikakvih abnormalnosti, jos mi ostaje da prekontrolisem srce i ako to bude uredu onda kazu moze da bude samo stres. No javiti cu vam kada se sve zavrsi.
Odgovori