Zdravo svima
Potrebna mi je vasa pomoc. Evo vec 10-tak dana imam problema sa udisanjem vazduha. Stalno moram da zevam i onda me prekine na pola i osecam tezinu u plucima jer imam osecaj da dovoljno vazduha nije uslo u pluca. Vec izgleda jako neprijatno jer svake minute trebam da zevam i da udahnem normalno vazduh sto nije moguce. Naprimer od 10 pokusaja uspem 2 puta da normalno udahnem. Inace ovako sa normalnim disanjem sve je u redu, ne osecam nikakve poteskoce. Recite mi molim vas sta bi to moglo da bude i kako da se izleci. Hvala unapred.
poteskoce sa disanjem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravo,
Ja takav problem imam od kad znam za sebe. Generalno normalno disem, bavila sam se sportom, bavim se i sada rekreativno koliko stignem, ali imam taj osecaj da mi ponekad ne udje dovoljno vazduha u pluca i moram da zauzmem specifican polozaj prilikom pokusaja da udahnem dovoljno. Kao da je jedan deo zalepljen i onda se odlepi i pusti i tu da udje vazduh.
Bila sam kod pulmologa i svi su mi rezultati potpuno uredni. Inace nikada nisam imala upalu pluca, pusila sam i ostavila cigarete, generalno sam zdrava, ali imam taj osecaj.
Bas i mene zanima da li ce neko da odgovori sta bi moglo da bude.
Ja takav problem imam od kad znam za sebe. Generalno normalno disem, bavila sam se sportom, bavim se i sada rekreativno koliko stignem, ali imam taj osecaj da mi ponekad ne udje dovoljno vazduha u pluca i moram da zauzmem specifican polozaj prilikom pokusaja da udahnem dovoljno. Kao da je jedan deo zalepljen i onda se odlepi i pusti i tu da udje vazduh.
Bila sam kod pulmologa i svi su mi rezultati potpuno uredni. Inace nikada nisam imala upalu pluca, pusila sam i ostavila cigarete, generalno sam zdrava, ali imam taj osecaj.
Bas i mene zanima da li ce neko da odgovori sta bi moglo da bude.
hvala
Hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje. Danas sam isla da slikam pluca i rekli su da je sve u redu nema nikakvih abnormalnosti, jos mi ostaje da prekontrolisem srce i ako to bude uredu onda kazu moze da bude samo stres. No javiti cu vam kada se sve zavrsi.