Vec 6 meseci imam velike probleme koji se ticu razlicitih organa i delova tela. Alergije su se pojacale vise nego ikada, pokupio sam zimus sve virusne infekcije sa nizim i visim temperaturama, smetnje u digestivnom traktu su gotovo konstantne, d jaka povracanja u razmaku od 3 meseca, oba puta zavrsio na infuziji, diareje vrlo ceste, upale grla. Slali su me od jednog do drugog specijaliste, za sve sto sam naveo po naosob, sto je cak i meni kao laiku bilo jasno da je greska, jer nemoguce je imati odjednom deset razlicitih tegoba, a da se su se bas slucajno pogodile sve u isto vreme, dok pre toga 5 godina nisam ni kijavicu imao. Tapkam u mraku, izgubuio sam deset kilograma, a nezainteresovanost lekara i nevidjena sporost u radjenju jedne po jedne analize su nezamislivi, dok je meni intezivno sve losije. Apetit je potpuno nestao, nesanice su se pojavile(naravno od tolikog trajanja raznih fizickih problema). Jedino sto su za sada konkretno nasli su Lamblia u crevima, Heliko Pilori bakterja u zelucu i Kandida koja se svuda rasirila. Medjutim to leci gastroenterolog, sto je u redu, ali poenta je sabrati sve sta se desava zadnjih 6 meseci i videti zasto je organizam tako napadnut sa svih strana. Terapije koje se daju oko navedenih protozoa, gljivica.. ne daju vec 3 put uzastopno nikakve rezultate, jer se nakon terapija ponovnim uzorcima pronalaze ponovo u crvevima... HIV i Hepatitis C i B radjeni-negativno sve. Imam bolove ne stalne, u celom abdomenu, sve do testisa i u preponama, oko zeluca, crevima... Radio i kolonoskopiju, koja je bila uredna izuzev iritabilnog creva. Ima li nekih preporuka, spreman sam da idem i do NASE na istrazivanja ako treba, ali ovo vec previse traje i pocinjem da se totalno demoralisem
Sta bi mogao od labaratorijskih i ostalih analiza da uradim da
Postoji li na forumu imunolog ili infektolog za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin