POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....
Ovako stoje stvari, vec tri godine moja nana boluje od ociju ali i od glave, tj. svaki put kada je zabole oci momentalno dobije neshvacene bolove glave. Treba napomenuti da zivi u prostorijama gde je plafon izoliran staklenom vunom a zatim lamperijom, pa mozda to ima uticaja. Doktori tvrde da sve potice od ociju, pa je za sada neizbezna opercija, inace utvrdjena je i katarakta. Posto je operacija vrlo uskoro molim vas da mi kazete da li se mora operisati ili ipak postoji neki drugi nacin, lek. 

Re: POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....
Da nije mozda u pitanju glaukom? Verovatno je rec o hronicnom stanju. Glaukom je nemogucnost isticanja tecnosti iz oka kroz ocni kanal, tako da se povecava ocni pritisak. Bolovi u glavi mogu biti nesnosni. Jedini nacin jeste operacija. Lekar ce proceniti sta je bolje - laserska ili klasicna. Inace operacija jeste jedini nacin.marjan napisao:Ovako stoje stvari, vec tri godine moja nana boluje od ociju ali i od glave, tj. svaki put kada je zabole oci momentalno dobije neshvacene bolove glave. Treba napomenuti da zivi u prostorijama gde je plafon izoliran staklenom vunom a zatim lamperijom, pa mozda to ima uticaja. Doktori tvrde da sve potice od ociju, pa je za sada neizbezna opercija, inace utvrdjena je i katarakta. Posto je operacija vrlo uskoro molim vas da mi kazete da li se mora operisati ili ipak postoji neki drugi nacin, lek.
Pozdrav,
mr M.
staklena vuna
mozda ima nekakav uticaj staklena vuna, cuo sam da su mnogi od toga zadobili infekcije oka? U svakom slucaju hvala Mr M