POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
marjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 25, 2006 11:02 pm

POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....

Post od marjan »

Ovako stoje stvari, vec tri godine moja nana boluje od ociju ali i od glave, tj. svaki put kada je zabole oci momentalno dobije neshvacene bolove glave. Treba napomenuti da zivi u prostorijama gde je plafon izoliran staklenom vunom a zatim lamperijom, pa mozda to ima uticaja. Doktori tvrde da sve potice od ociju, pa je za sada neizbezna opercija, inace utvrdjena je i katarakta. Posto je operacija vrlo uskoro molim vas da mi kazete da li se mora operisati ili ipak postoji neki drugi nacin, lek. :roll:
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Re: POSTOJI LI DRUGI NACIN, ILI .....

Post od mr M »

marjan napisao:Ovako stoje stvari, vec tri godine moja nana boluje od ociju ali i od glave, tj. svaki put kada je zabole oci momentalno dobije neshvacene bolove glave. Treba napomenuti da zivi u prostorijama gde je plafon izoliran staklenom vunom a zatim lamperijom, pa mozda to ima uticaja. Doktori tvrde da sve potice od ociju, pa je za sada neizbezna opercija, inace utvrdjena je i katarakta. Posto je operacija vrlo uskoro molim vas da mi kazete da li se mora operisati ili ipak postoji neki drugi nacin, lek. :roll:
Da nije mozda u pitanju glaukom? Verovatno je rec o hronicnom stanju. Glaukom je nemogucnost isticanja tecnosti iz oka kroz ocni kanal, tako da se povecava ocni pritisak. Bolovi u glavi mogu biti nesnosni. Jedini nacin jeste operacija. Lekar ce proceniti sta je bolje - laserska ili klasicna. Inace operacija jeste jedini nacin.

Pozdrav,
mr M.
marjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 25, 2006 11:02 pm

staklena vuna

Post od marjan »

mozda ima nekakav uticaj staklena vuna, cuo sam da su mnogi od toga zadobili infekcije oka? U svakom slucaju hvala Mr M
Odgovori