Molim vas da mi pomognete. Imam 32 godine .
Problem se sastoji u sledećem : u večernjim satima sedimo ja i supruga na pr. i došli su nam gosti svetlost je malo prigušena i u sred razgovora u trenutcima kada nastane nekakva pauza ja za dremam, ja toga nisam svestan jednostavno se trgnem i vidim da me supruga štipa ili se jednostavno već zbijaju šale na moj račun. Isto tako imam problem i kada odemo kod nekog u goste čim se razgovor stiša ili prekine ja spavam. To traje već neko vreme napr. 1 godinu ili tako.
Dali neko ima sličan problem ili možda neko zna o čemu se radi i kako da kontrolišem ovo stanje.
Samo nije to uvek tako recimo od 10 poseta bude 1-2 spavanja, naravno ne moraju da gosti dođu samo problem i jeste u tome kad gosti dođu ,neko se može uvrediti. Tražio sam po apotekama lekove za NE spavanje ali kežu da nema
unapred zahvalan Zlatko.
POSPANOST
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: POSPANOST
Moguce da se radi o narkolepsiji.
http://* REKLAMA */Narkolepsija- ... ckness.htm
http://* REKLAMA */Narkolepsija- ... ckness.htm
molim te ponovi link
Mislim da linkovanje nije dozvoljeno. Probajte da preko google.com pronadjete nesto vise o ovom poremecaju. U pitanju je poremecaj spavanja, pretpostavlja se da je nasledan, odlikuje se naglim padanjem u san, i preteranom pospanoscu tokom dana.
Hvala puno mislim da je to to a možda sam i ja samo psihički preterano umoran.Mada simptomi su slični nisu svi ali većina jeste
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Narkolepsija se obichno odlikuje upadanjem u san prilikom situacija jakih emocija, tokom seksualnog odnosa, stanja uznemirenosti, nervoze...pisali smo o ovom poremecaju sna, tj hipersomniji, koristite opciju trazi na nashem forumu pa cete je naci!
Da li ste merili pritisak u tim trenutcima kada se javi pospanost?
Da li koristite neku terapiju za neko drugo oboljenje? Koliko ste fizichki i psihicki tokom dana uposleni?
Na chemu se bazira vasha ishrana?
Da li ste merili pritisak u tim trenutcima kada se javi pospanost?
Da li koristite neku terapiju za neko drugo oboljenje? Koliko ste fizichki i psihicki tokom dana uposleni?
Na chemu se bazira vasha ishrana?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vrlo sam psihički opterećen vodim privatnu radnju koja trenutno baš nema posla , lekove ne pijem nikakve , nisam merio pritisak
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
ja imam isti problem,a imam i nizak pritisak,ja sedeci odjednom zaspim i ko sto kazes samo se trgnem, nekad odremam samo 5 min a cini mi se da sam spavala satima.a ponekad obrnuto.inace uvek mogu bez problema da zaspim,nebitno u koje doba dana ili noci i bez obzira dal sam naspavana.a neznam kad mi se poslednji put desilo da kazem-ne spava mi se.uvek mi se spava
i uvek sam verovala da je zbog pritiska

čime se baviš?
Ja mislim da sam rešio problem, bili smo u gostima ja i supruga i još dve porodice, drugari i ja zaspim (navikli su oni), ali iz zafrkancije su me slikali i poslali mi slike....
Mene je toliko bilo sramota da mislim da više nikada neću tako zaspati
Možda bi i tebe trebalo neko tako da slika pa da vidiš kako izgledaš dok spavaš možda bi to bilo rešenje.
Poslao bi ti sliku ali...
Ja mislim da sam rešio problem, bili smo u gostima ja i supruga i još dve porodice, drugari i ja zaspim (navikli su oni), ali iz zafrkancije su me slikali i poslali mi slike....
Mene je toliko bilo sramota da mislim da više nikada neću tako zaspati

Možda bi i tebe trebalo neko tako da slika pa da vidiš kako izgledaš dok spavaš možda bi to bilo rešenje.
Poslao bi ti sliku ali...