Pospanost- prestanak disanja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pospanost- prestanak disanja
Postovani, imam problem sa konstantnom pospanoscu. Obicno spavam u proseku po 7 i po sati. Ustajem oko pola 8 ujutru i u 8 sam vec u citaonici fakulteta, kako bih ucio. Koliko god se trudio, ne mogu da kontrolisem pospanost bar do 10h, a desava mi se i tokom dana. Na svakih 5 minuta mi pada glava, iako se maksimalno trudim da ostanem budan. U trenutku kada mi padne glava, imam osecaj kao da mi se zaustavilo disanje. Polu-svestan sam u tom trenutku, ali ne mogu da odrzim glavu gore nikako. Nakon toga mi je otezano dalje disanje. To mi se desava dok sam smiren, na jednom mestu, dok citam. Kada hodam ili razgovaram ujutru, ili imam bilo kakve aktivnosti, nemam tih problema. Znaci, desava mi se samo kad se smirim. Desilo mi se par puta nocu, tokom voznje, kad sam sam u kolima. Stvarno mi je veliki problem, jer da bih efektivno ucio tokom dana 4 sata, ja imam minimalno 4 sata dodatno borbe da ostanem budan. Ne mogu nikakve rezultate sa ucenjem da postignem. Molim vas, posavetujte me sta da radim. Hvala unapred.