Pospanost, iscrpljenost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
emilijamak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 1:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pospanost, iscrpljenost

Post od emilijamak »

Zdravo svima, ... Imam neki problem sto i sama ne znam sta se desava sa mnom, molim Vas za pomoc...Pre 8 godina imala sam anksioznost propracena sa napada panika, bila sam duze vreme bez ikakve lekarske pomoci, mucila sam se duze vreme i na kraj sam resila da idem psihijatre, uzimala sam deprozel, helex,, amizol i sta jos ne,.... sada mislim da sam se poboljsala mnogo ali recimo periodicno uzimam deprozel opet kada sam vise nervozna, i ponekad diazepam od 5 mg mozda jedan ili dvaput mesecno ovisno iz situacije.... sada je drugacija situacija, momentalno se nalazim u Grckoj, i nemam te uzlove da sebi priustim sve vrste lekarskog ispitivanja,... svaki dan kada se budim imam mucnina, glavobolja, pospanost,, nocu spavam normalno ali kada se probudim ne osecam se odmoreno, vec potisteno, omalaksano, osecam mucninu zeludca i zato se osecam depresivno, trudim se da poboljsam raspolozenje ali te vrste simptoma ne mogu da zanemarim, kada pocnem da uzimam deprozel za nedelju dana osecam se bolje, ali evo sada sam u fazi da nemam dovoljne doze deprozel i trudim se da prestanem da ih uzimam vise i evo , ove simptome, propracene sa gasove u zeludcu mucnina i pospanosti, dali sam ja ovisna deprozelu ili sta drugo moze da bude pricina, kada se setim da ih ne uzimam ramnomerno vise od godinu dana????
Odgovori