Posledice trudnoce ili...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
aquagirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 1:37 pm

Posledice trudnoce ili...

Post od aquagirl »

Pre tri meseca sam imala porodjaj,carskim rezom.Trudnoca je bila uredna,prenesena 12 dana zbog cega sam bila hospitalizovana na odeljenju visokorizicnih trudnoca.Porodjaj,oporavak,beba sve je u redu.Medjutim,pre par nedelja sam primetila da mi se desna dojka znatno povecala i nisam bas sigurna,da ima nesto nalik grudvi velicine oraha,koju mogu da opipam nakon dojenja.Vec danas sam iz leve dojke primetila krvarenje...Trazila sam slicne simptome na raznim sajtovima na netu i sve se svodi na rak dojke...Da li ima razloga za paniku,i sta raditi,s obzirom da mi je doktor na prethodnom ginekoloskom pregledu rekao da je"sve to posledica trudnoce,da ce se sa prestankom dojenja sve vratiti u normalu i da to nije nista cudno..."? :(
tijanadisic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 03, 2009 8:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tijanadisic »

nadam se da si posetila lekara kada je pocelo krvarenje iz dojke.Ako nisi trebalo bi to sto pre da ucinis.Verovatno se radi o mastitiu,zapaljenju zlezdanog tkiva i kao posledica toga je doslo do krvarenja.Nisi navela da li imas povisenu telesni temperatutu,bolove ili crvenilo na dojci,sto bi blize ukazalo na oboljenje koje imas.Najbolje bi bilo da se obratis i ginekologu i grudnom hirurgu,da ih zamolis da uradi EHO dojke da bi bila sigurna da se bezrazlozno brines.U svakom slucaju poseta lekaru ti nece skoditi.pozdrav
aquagirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 1:37 pm

Post od aquagirl »

Ne,nisam posetila lekara ali hocu...definitivno...a sto se bolova tice,nisam primetila nista drasticno,mozda ponekad kao bockanje iglicama.A sto se tice temperature nisam imala.Hvala u svakom slucaju...videcu sta ce doktori reci...Pozz
blue_bear412
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm

Post od blue_bear412 »

@aquagirl
sada sam videla tvoje poruke...ako nisi otisla na uz, ide sto pre...mastitis ide uz povisinu temperaturu,groznicu,bolove...nisi rekla da li imas neke ranice...mogu biti ragade, usled nepravilnog dojenja...ako si u kontaktu sa svojom patronaznom ili babicom, mozda ti one mogu reci vise, a UZ obavezno...
Odgovori