Posledice limfne drenaze?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
stripy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 4:36 pm

Posledice limfne drenaze?

Post od stripy »

Krenula sam na anticelulit masazu sa limfnom drenazom i posle drugog tretmana sam primetila na zadnjem delu oba kolena mekane otoke, bez boje i bola. Posto sam panicar po prirodi, a znajuci da su tu limfni cvorovi, uplasila sam se jer ne znam koliko je strucna osoba koja me masira. Mozete li mi reci da li postoje negativne strane rucne limfne drenaze, do kakvih problema sve moze doci i da li imam razloga za brigu uopste. Hvala unapred!
kozurikmiroslav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kozurikmiroslav »

Limfna drenaza je jedna od najboljih tehnika za resavanje problema celulita ali koliko je efikasna toliko je i opasna i nebrojeni su slucajevi u kojima su nedovoljno obuceni terapeuti naisli na probleme.Naravno nije mi cilj da vas zaplasim ali problemi se mogu javiti.
Apsolutno postoji mogucnost da vam organizam sporije reaguje i da ce se otoci ubrzo povuci,no obavezno skrenite paznju na njih terapeutu s kojim saradjujete i pitajte ga za savet!Ase stanje pak pocne pogorsavati i javi se bol vi prekinite sa terapijama...
Sve najbolje...
stripy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 4:36 pm

Post od stripy »

Za sada se otok ne povlaci, uporan je vec par dana, sam otok na dodir ne boli, ali me bole noge, kao da su teske.. Volela bih da znam sta mi se desava i sta sve moze da mi se desi, da li mi je zdravlje ugrozeno? Prekinucu sa masazama definitivno...
Odgovori