Zdravo, znam da ima vec dosta pitanja na ovu temu kao i odgovora ali bih ja pitala nesto.
Pijem Logest skoro osam godina neprekidno, ustvari prekinula sam jedom na tri meseca i dobila upalu jednog jajnika i zavrsila u hitnoj i dobila vodenu cstu na jajniku, inace pre toga operisana sam sa 17 godina od ciste(endometrioza) na jajniku na GAK Narodni Front u Beogradu, zato pijem kontraceptivne pilule da bi me sacuvale od cisti kojima sam podlezna, nastavila sam odmah sa pilulama i pijem ih dan danas. Ali pre dve godine naglo sam se ugojila, doduse bila je zima pa sam to prepisala obilnoj ishrani tokom praznika, uspela sam posle izvesnog vremena da malo omrsam(2-3), ali kao vreme prolazi ja dalje ne mogu da smrsam ostajem na istoj tezini ili se gojim, naduven mi je stomak, imam migrene i oticu mi noge, bila sam kod svog lekara u Beogradu on mi je rekao da je to moguce, kad sam ga pitala da promenim tablete jer se mozda organizam zasitio jednih te istih tableta, on je rekao pa mozes uzmi Yasmin taman se od njih mrsavi, to mi je rekao doktor koji me je operisao i koji mi je rekao da obavezno pijem tablete dok ne resim da ostanem u drugom stanju, pa me intresuje da li je pametno preci sa Logesta na Yasmin posto mi doktor nije delovao ozbiljno, a cula sam neke negativne komentare za Yasmin, nemam dece da li ce ta promena uticati na to da li cu ih imati posto tablete pijem dugo i da li su moguce bilo kakve posledice kad se menjaju kontraceptivne tablete posto ih nikad nisam menjala?????????
Posledice kontracepcije?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin