poremecaj ravnoteze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
poremecaj ravnoteze
Molim vas moze li ko da da neki koristan savet kod poremecaja ravnoteze......glavobolja+vrtoglavica+nestabilnost+zanosenje glave?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: poremecaj ravnoteze
Gledao sam fotke sa tvog sajta,tunks napisao:Molim vas moze li ko da da neki koristan savet kod poremecaja ravnoteze......glavobolja+vrtoglavica+nestabilnost+zanosenje glave?
sada se i meni vrti.
Malo vise smeha, veselja i nece biti zanosenja + ... + ... + ...

Izvini,na kom mom sajtu?
A stvar nije bas toliko navina ispala,naime posle nekih pretraga i pregleda utvrdjen mi je poremecaj centra za ravnotezu i tako sada pijem lekove koji deluju na taj centar,kao i neke za smirenje
jer,boze moj,stres je sve
ako neko slucajno jos ima ovaj problem kao ja savet moj mu je da se ne zamajava po raznim lekarima vec pravo kod specijaliste za uho,jer oni su da se tako izrazim nadlezini za ovaj centar.
eto,toliko
pozdrav
A stvar nije bas toliko navina ispala,naime posle nekih pretraga i pregleda utvrdjen mi je poremecaj centra za ravnotezu i tako sada pijem lekove koji deluju na taj centar,kao i neke za smirenje
jer,boze moj,stres je sve
ako neko slucajno jos ima ovaj problem kao ja savet moj mu je da se ne zamajava po raznim lekarima vec pravo kod specijaliste za uho,jer oni su da se tako izrazim nadlezini za ovaj centar.
eto,toliko
pozdrav