Poremećaj autističnog spektra?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Poremećaj autističnog spektra?

Post od aaaca »

Нема он никакав заостатак јер уме да буде безобразан. Једноставним речима, дечко је размажен и навикао да му подилазе и титрају. Једина мука у животу му је што не може да буде савршен онако како би желео.

А ти Кристина чудо је како се увек појавиш на форуму само да би пљувала по мени наравно уз помоћ измишљених аргумената.
Goldie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2017 11:49 pm

Post od Goldie »

Kristina, Dentin i Nambr1 - hvala na podršci i savetima. :)

A ti, Aco - ne poznaješ me i ne znaš ništa o mom životu, te će pre biti da se malo projektuješ.

Da patetišem i pravdam se svojim životnim problemima i posledicama - ne pada mi na pamet. Kamo sreće da mi je nesavršenstvo najveći problem u životu - ja sam prošao kroz sranja zbog kojih ljudi skaču s mostova i ne težim savršenstvu nego nekom osnovnom duševnom miru. Na tvoje komentare mogu samo da se nasmejem, pa i da se sažalim jer mogu samo da zamislim kakav nedostatak empatije i višak ogorčenosti neko mora da ima da piše takve odgovore. Mnogo se lako triggeruješ.

Elem, srećom pa sam internet moljac i znam već da svaki forum ima svog dežurnog ogorčenog kretena koji jedva čeka da se izdrkava na novajlije. Po pravilu su to ljudi koji su uživo neviđeni beskičmenjaci koji ćute, podvijaju rep i beže od svakog konflikta. Pa to kompenzuju trollovanjem i bullying-ovanjem na internetu, pod velom anonimnosti. To kod mene ne pali. :wink:

Elem, case closed i sad vas stvarno napuštam. Te izvoli, biće tvoja poslednja, vidim da ti je stalo. :wink:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Лепо сам те питао а ти си напао мене из чиста мира, дакле немам ја проблем. То је ваљда очигледно.

А што се тиче анонимности чак ни то ниси у стању да видиш. Уопште нисам анониман што значи да сва твоја прича пада у воду јер је писана изгледа из зле намере или можда ипак као последица нарцисоидности.
Odgovori