ponekad tesko disem iz grla
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
ponekad tesko disem iz grla
prestala sam da pusim pre dvadesetak dana i tad je pocelo.kao da ponekad tesko disem iz grla ,ne kasljem,kasljucnem ponekad ali nije strasno,plasim se da nije rak grla ili nesto slicno,takodje imam osecaj da me golica u grlu nesto.snimala sam pluca pre god.dana sve je super,pre nedelju dana su mi poslusali pluca i sve je cisto,sta moze da bude,a da,i ponekad osetim kao da mi se nakupio slajm u grlu a ne mogu da ga izbacim molim vas pomozite.
Re: ponekad tesko disem iz grla
С обзиром на то да си написала у ранијим текстовима да имаш проблема са лимфним жлездама на разним деловима тела, не бих ти саветовао да тако лако прихватиш "безбрижне" савете разних назови лекара. Ја нисам лекар али то и не кријем. Да ти саветујем да идеш да те снимају, нећу, јер знам чему то води.
Предложићу ти и оно што сам радим, превентиве ради. Ирисдијагностика је свеобухватна анализа стања целога организма и уради се за неких пола сата у просеку. Одмах знаш да ли ти нешто фали и шта. Цена се креће око 30 евра, што је много мање од плаћања и паћења са разним скенерима и лекарима који не знају где су шупљи.
Осим тога, подсетићу те на веома корисну књигу "Алкализуј се или умри".
За искашљавање узми чај од слеза, али не из филтер кесице.
Предложићу ти и оно што сам радим, превентиве ради. Ирисдијагностика је свеобухватна анализа стања целога организма и уради се за неких пола сата у просеку. Одмах знаш да ли ти нешто фали и шта. Цена се креће око 30 евра, што је много мање од плаћања и паћења са разним скенерима и лекарима који не знају где су шупљи.
Осим тога, подсетићу те на веома корисну књигу "Алкализуј се или умри".
За искашљавање узми чај од слеза, али не из филтер кесице.
Re: ponekad tesko disem iz grla
kaslkanje/iskasljavanje je uobicajena je pojava nakon prestanka pusenja, nisam dovoljno strucan da detaljno opisem proces, ali laicki receno- samo pusenje delimicno zaustavlja rad pluca (odnosno odredjenih vlakana u plucima) nakon prestanka pusenja pluca ponovo pocinju da rade punom parom i onda dolazi do kasljanja, ako u plucima ima raznoraznih cestica, "slajma" i sl oni ce biti iskasljani.
Drugim recima kasljanje nakon prestanka pusenja je zapravo dobar znak (barem u vecini sliucajeva), ako iskasljavas krv ili ako to potraje vise od 2 meseca- onda treba ponovo kod specijaliste.
Drugim recima kasljanje nakon prestanka pusenja je zapravo dobar znak (barem u vecini sliucajeva), ako iskasljavas krv ili ako to potraje vise od 2 meseca- onda treba ponovo kod specijaliste.