POMOZITEEEEEE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jelena filip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:31 pm

POMOZITEEEEEE

Post od jelena filip »

molim vas pomozite imam jak svrab na vagini i peckanje kad mokrim strasno me pecka probala sam da se perem u kamilici stavljala sam bebi puder nista ne pomaze, i u hipermagan sam se prala ne pomaze da li da uzmem neke vaginalete ili kantarionovo ulje neznam ni sama...hvala unapred svima!!!!!!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: POMOZITEEEEEE

Post od Dr011 »

verovatno se radi o infekciji...potrebno je da odete na pregled kod ginekologa, da date mokracu na pregled, da se uzmu brisevi iz vagine, pa po dobijanju rezultata odrediti pravu terapiju, nista na svoju ruku...znaci pravac ginekologu!
jelena filip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:31 pm

Post od jelena filip »

jelena filip napisao:molim vas pomozite imam jak svrab na vagini i peckanje kad mokrim strasno me pecka probala sam da se perem u kamilici stavljala sam bebi puder nista ne pomaze, i u hipermagan sam se prala ne pomaze da li da uzmem neke vaginalete ili kantarionovo ulje neznam ni sama...hvala unapred svima!!!!!!!!
jelenap1978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:06 pm

Post od jelenap1978 »

Draga Jelena,

imenjakinjo,

mislim da imaš neku infekciju. Ako su u pitanju bakterije ili gljivice odličan je Macmiror, Poliginax... Najbolje idi ginekologu da ti ume briseve,m ali traži i vaginalni i cervikalni! jer nekad u jednom bude infekcije, u drugom ne, pa da si načisto. Takođe, možda je pametno i da ujutru odneseš urin na urinokulturu sa antibiogramom.
Odgovori